Son Dakika | Fenerbahçe'nin Simon Kjaer transferini duyurdular!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Fenerbahçenin Simon Kjaer transferini duyurdular
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2020 08:37

Fenerbahçe'de son dakika transferi... Sarı lacivertliler de savunma bölgesindeki sıkıntıların ardından arayışlar hızlandı ve kulübün sezon başında ilgilendiği Simon Kjaer'le ilgili ilk adımlar atıldı. İtalyan basını da gelişmeyi doğruladı...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de taraftarları heyecanlandıran transfer gelişmesi...  Adil Rami'nin istenen performansı verememesi, Zanka'dan da beklenen verimin alınamaması sonrası Fenerbahçe savunma hattını güçlendirmek için kolları sıvadı.

İtalyan basınının iddiasına göre Fenerbahçe, Simon Kjaer'i ara transfer döneminde takıma kazandırmak için harekete geçti.

Sezon başında Skrtel'in yerine transfer olduğu Atalanta'da sadece 6 maçta forma giyen Kjaer'in de Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı kaydedildi. Haberde sarı-lacivertlilerin, 31 yaşındaki futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istediği belirtildi.

Ariel Ortega'dan klas vuruş;

KJAER'İN SAKATLIĞI VAR MI?

Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini, Kjaer'in sakatlığının olmadığını ve oynamama sebebinin ise tamamen teknik bir karar olduğunu belirtti. İtalyan teknik adam, "Kjaer harika bir futbolcu. Ancak oyun tarzımıza uyum sağlama konusunda zor zaman geçiriyor. Bu yüzden kadroda yok." diye konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!