Son Dakika | Fenerbahçe'den Lazio'ya giden Vedat Muriqi'ten Zlatan Ibrahimovic sözü!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2020 15:37

Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muriqi, yeni takımında ilk kez basının karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber | Vedat Muriqi'in basın toplantısındaki açıklamaları şu şekilde:

Burada olmak benim için büyük onur. Ben Lazio'nun Ibrahimovic'i değil, Lazio'nun Vedat Muriqi'i olacağım. Yaz aylarında çok fazla teklif aldım ama oyun stilime en iyi uyacak takımın Lazio olduğunu düşündüm.

"Türkiye ile İtalya farklı ama..."

"Türkiye'de çok fazla gol attım ama bu benim için baskı sebebi değil. Türkiye ile İtalya arasında oyun olarak farklılıklar var. Şimdi Lazio'dayım ve hedeflerimize ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Takımıma sahada ne gerekiyorsa vermeye hazırım. Baskı olması normal. Bu baskı beni ve takımımızı başarıya götürecektir. Kulübüm kadar büyük bir futbolcu olmak için buradayım."

"Ciro Immobile ile oynayacak olmak..."

Ciro Immobile ile oynamak benim için bir hayaldi. Futbola başladığım zamanı asla unutmuyorum. Şimdi ise Altın Ayakkabı ödülü kazanan bir futbolcuyla birlikte oynayacağım. Ondan öğreneceğim çok şey var. Elimden geldiğince onu destekleyip birlikte çok gol atacağımıza inanıyorum. Hocamızın taktiksek kararlarıyla birlikte takım için en iyi şekilde sahada olacağız.

Haberin Devamı

Derbi açıklaması

Türkiye'de çok fazla derbi maça çıktım. Her futbolcu gibi ben de Roma derbisini dört gözle bekliyorum. Lazio taraftarından çok sayıda güzel mesajlar aldım. Gösterdikleri sevgi için hepsine teşekkür ediyorum. Bu forma için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!