Son Dakika: Fenerbahçe'nin KAP'a bildirdiği Luan Peres imza için İstanbul'a geldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2022 17:05

Fenerbahçe, Kamu Aydınlatma Platformu'na Luan Peres'in transferi için Marsilya ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Sarı lacivertlilerle prensip anlaşmasına varan Luan Peres imza için İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Min-jae Kim'in ayrılığı sonrası önce Gustavo Henrique ile görüşmelere başlandığını açıklamıştı ve Brezilyalı stoper İstanbul'a gelmişti; şimdi de Luan Peres için Marsilya ile görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi.

PERES, İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Luan Peres’in transferi için Fransız Kulübü ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Luan Peres, sağlık kontrolleri ve transfer sürecini devam ettirmek için 22.45 sularında İstanbul’a geldi.

"KUPALAR KAZANMAK İSTİYORUM"

DHA'ya konuşan Luan Peres, "Burada olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe taraftarı, sahada her şeyini veren bir oyuncu görecek. Bu takımla kupalar kazanmak istiyorum" dedi.

SZALAI İLE YOLLAR AYRILACAK MI?

Fenerbahçe'de sol stoper ve sol bek olarak görev yapan Luan Peres'in transferi sonrası gözler Attila Szalai'nin geleceğine çevrildi.

Haberin Devamı

Dinamo Kiev karşısında 89. dakikada attığı kafa golüyle karşılaşmayı uzatmaya götüren Macar futbolcu için İngiltere Premier Lig'den ciddi alıcıların olduğu biliniyor.

Newcastle, Sven Botman transferi sonrası Szalai'yi ikinci plana atarken; Southampton'ın Macar stoper için ısrarcı olabileceği belirtiliyor.

Luan Peres kimdir?

19 Temmuz 1994 tarihinde Brezilya'da dünyaya geldi.

Profesyonel futbol kariyerine Portuguesa altyapısında başladı.Sırasıyla Santa Cruz, Red Bull, Ituano, Ponte Preta, Fluminense, Club Brugge, Santos ve Marsilya formaları giydi.

Defans hattında stoper olarak görev yapan Peres zaman zaman da sol bek olarak oynuyor.

Geride bıraktığımız sezon Marsilya formasıyla 49 karşılaşmada görev alan Peres, 3 asiste imzasını attı.

Tecrübeli oyuncu, kariyerinde en çok Santos forması giydi. Çıktığı 89 maçta 5 asist kaydetti. 1.90 cm boyundaki Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri ise 7 milyon euro... 

Luan Peres'in Marsilya'daki en özel anları...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!