Son Dakika | Fenerbahçe'den corona virüs açıklaması: "Klinik bir tablo söz konusu değil"

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Fenerbahçeden corona virüs açıklaması: Klinik bir tablo söz konusu değil
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2020 20:59

Fenerbahçe'den corona virüs şüphesi çıkan basketbol takımı oyuncuları hakkında açıklama geldi. Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada "Yapılan tıbbi değerlendirmede, hiçbir oyuncumuzda hastanede yatmalarını gerektirecek bir klinik tablo söz konusu değildir. Bir idari çalışanımız ise hastanede tedbir amaçlı kontrol altında." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:

"Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı sporcularımız, teknik kadromuz ve idari çalışanlarımız yapılan rutin tetkiklerde Covid-19 bulgularına rastlanması sebebiyle detaylı değerlendirilmeleri amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir.

Hastanede COVİD-19 şüphesi ile detaylı olarak değerlendirilen oyuncularımıza gerekli tüm tahlil ve tetkikler yapılmış ve test için alınan numuneleri Sağlık Bakanlığı'nın laboratuvarına gönderilmiştir.

Yapılan tıbbi değerlendirmede, şu an için hiçbir oyuncumuzda hastanede yatmalarını gerektirecek bir klinik tablo söz konusu değildir. Bir idari çalışanımız ise hastanede tedbir amaçlı kontrol altında tutulmaktadır.

Takım oyuncularımız evde sosyal izolasyonla yakın takip edilmektedirler.

Sağlık Bakanlığımızdan gelecek test sonuçları sonrasında kamuoyuna yeni bir açıklama yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!