Son Dakika: Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın Berisha raporu ortaya çıktı! "Transfer edebilirsek..."

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede Vitor Pereiranın Berisha raporu ortaya çıktı Transfer edebilirsek...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2021 09:27

Son dakika haberi... Transferin son günlerinde forvet bölgesine Mergim Berisha takviyesi yapan Fenerbahçe'den teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu ortaya çıktı. Portekizli çalıştırıcı, Alman golcünün kadroya katılması için yönetime olumlu rapor verdiği verdiği ve Fenerbahçeli idarecilerin Berisha transferini kısa sürede bitirdiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarının yoğun geçtiği Fenerbahçe ’de Mergim Berisha hamlesi kısa sürede heyecan yarattı. 23 yaşındaki forvetin transferine en çok sevinen isimlerden biri Vitor Pereira oldu.

Berisha’nın transferi Pereira’yı memnun etti. Sarı-lacivertliler forvet transferinde önemli bir çalışma yürüttü. Çalışmaların son aşamasında golcü transferindeki adaylar 3’e indirildi. Yaş, potansiyel, kalite anlamında Berisha öne çıkıyordu. Bu esnada Vitor Pereira’nın olumlu görüşü büyük rol oynadı.

PEREIRA'NIN İSTEDİĞİ OLDU

Fanatik'in haberine göre; teknik direktör Pereira, sarı-lacivertli yönetime “Transferi zor biliyorum ama alırsak çok gol atar Türkiye Ligi’nde” görüşünü paylaşarak tam not verdi. Sarı-lacivertli yönetim de girişimleri sıklaştırdı ve Pereira’nın isteği oldu.

Haberin Devamı

Aynı günlerde Fenerbahçe kadar Almanya’nın Stuttgart kulübü de Kosova asıllı Alman oyuncuyu çok istiyordu. Ancak transfer görüşmelerinden başarılı çıkan Fenerbahçe, 23 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadroya dahil etti. 4 yıllık sözleşmeye imza atan genç yıldızın hem lig ve Avrupa maratonunda fayda sağlayacağı hem de gelecekte kulübe önemli bonservis geliri kazandırabileceği düşünülüyor.

Geçen sezon Avusturya’da RB Salzburg takımında 42 resmi maçta 23 gol 14 asistle oynayan Mergim Berisha, kariyerinin en iyi dönemini yakalamıştı.

Pro Sanal Bahis sadece Misli.com'da! Türkiye'de ilk ve tek, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!