Son Dakika | Fenerbahçe'de savunmaya iki transfer birden

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Fenerbahçede savunmaya iki transfer birden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2020 08:26

Fenerbahçe'de corona virüsü (koronavirüs) gündeminde yeni sezon çalışmaları da bir yandan yürütülüyor. Sarı lacivertliler, transfer konusunda çalışmalara başlarken adı geçen iki futbolcu da belli oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de transfer gelişmesi... Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan stoperleri markaja alan yönteimin öncelikli hedefleri Atalanta’lı Palomino ve Schalke’li Stambouli. İki yıldızın da menajerleriyle temasa geçildi.

Bu sezon stoper transferinde yapılan hataların bedelini ağır ödeyen Fenerbahçe yeni sezonda artık savunma krizi yaşamak istemiyor… Sarı-Lacivertliler bu nedenle kadro planlamasında stoper transferini ilk sıraya almış durumda. Yönetim boşa çıkacak isimleri yakından takip ediyor.

BİRİ İTALYAN BİRİ FRANSIZ

Yönetimin öncelikli hedefler Atalanta formasını giyen Jose Luis Palomino ve Schalke'de görev yapan Benjamin Stambouli… Fenerbahçe iki futbolcunun da menajerleriyle temas sağladı.

SERİE A'DA 21 MAÇTA OYNADI

İtalyan stoper Palomino bu sezon Serie A'da 21, Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 maçta forma giydi. 30 yaşındaki yıldız daha önce Metz, Ludogorets ve A.Juniors takımlarında oynadı.

Haberin Devamı

2016'DA PSG'DEN AYRILMIŞTI

Schalke'lı Stambouli ise 2016'da PSG'den ayrılıp Bundesliga'nın yolunu tuttu. Fransız stoper bu sezon Bundesliga'da 9 maçta oynarken, Almanya Kupası'nda da 1 maçta görev aldı. (Sabah)


İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!