Son Dakika: Fenerbahçe'de Ozan Tufan kararı! İşler iyiye gitmiyor...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede Ozan Tufan kararı İşler iyiye gitmiyor...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2021 15:39

Fenerbahçe'de bir kez daha gözden düşen Milli futbolcu Ozan Tufan, yurt dışına transfer olmak istiyor. İspanya ve Rusya’dan teklifler gelse de Ozan’ın önceliği Premier Lig. Crystal Palace başarılı oyuncuyla ilgilense de henüz bir adım atmadı.

Haberin Devamı

Ozan Tufan’ın 2015’te henüz 20 yaşındayken başlayan Fenerbahçe macerası son derece fırtınalı geçti. İki kez kadro dışı kaldı, bir türlü düzenli oynayamadı, Alanyaspor ’a kiralandı... Ozan, Sarı-Lacivertli formayla en iyi dönemini geçen sezon geçirdi, 41 resmi maçta 6 gol ve 10 asistlik katkı sağladı. Ancak Vitor Pereira’nın gelişiyle birlikte işler yine kötüleşti. Portekizli teknik adam, hazırlık döneminde oynanan karşılaşmalarda Ozan’ı kulübeye mahkum etti.

Fanatik'in haberine göre; Milli yıldız artık ayrılmak istiyor. Ozan Tufan, futbol hayatına yurt dışında devam etmeyi planlıyor. 26 yaşındaki oyuncuya İspanya ve Rusya’dan teklifler geldiği öğrenildi. Ancak yıldız futbolcunun önceliği, Premier Lig’den bir takıma imza atmak.

Hedef 15 milyon Euro

Haberin Devamı

Daha önce kapısından döndüğü Crystal Palace yine başarılı oyuncu ile ilgileniyor ama henüz bir girişimde bulunmadılar. Yönetim, EURO 2020 sonrası Ozan’ı 20 milyon Euro’ya satma hayali kuruyordu ancak turnuvadaki kötü performansı sonrası bu rakam artık hayal gibi görünüyor. Yine de Sarı- Lacivertliler, bir takımın Ozan’a talip olması halinde masaya 15 milyon Euro’luk taleple oturmayı planlıyor.

Hemen Misli.com'a üye ol, 100 TL oyna 100 TL kazan!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!