Son Dakika: Fenerbahçe'de gündem Luan Peres! Marsilya doğruladı iddiası...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede gündem Luan Peres Marsilya doğruladı iddiası...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2022 09:57

Son olarak Gustavo Henrique'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, Marsilya'dan Luan Peres ile ilgileniyor.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Kim Min Jae'nin Napoli'nin teklifini kabul etmesinin ardından stoper arayışlarına hız verdi. Son olarak Gustavo Henrique'yi kadrosuna katan sarı lacivertli ekip, şimdi de Luan Peres'i gündemine aldı.

Teknik direktör Jorge Jesus, Brezilya’da çalıştığı dönemden tanıdığı Luan Peres'i kadrosunda görmek istiyor. Marsilya forması giyen savunmacının takımındaki geleceğinin soru işareti olduğu yazılırken, Fransız basının çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Son Dakika: Fenerbahçede gündem Luan Peres Marsilya doğruladı iddiası...

MARSİLYA GÖRÜŞMELERİ DOĞRULADI

L'Equipe, Marsilya kaynaklarına dayandırdığı haberde, Fransız kulübünün Fenerbahçe ile Luan Peres'in transferi konusunda görüşme halinde olduklarını doğruladığını öne sürdü.

Haberin Devamı

Geçen sezon Marsilya'da 50 resmi maça çıkan ve 22'sinde sol bek, 28'sinde ise sol stoper oynayan Brezilyalı savunmacı, takımına 3 asistlik katkı sağlamıştı. Jesus, Flamengo’da çalışırken 28 yaşındaki futbolcu Santos forması giyiyordu.

Jorge Sampaoli döneminde 4.5 milyon Euro karşılığında Marsilya'ya transfer olan ve Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Luan Peres'in 7 milyon Euro’luk bir piyasa değeri bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!