Son Dakika: Fenerbahçe'de "fırsat transferi" için son 5 gün!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede fırsat transferi için son 5 gün
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2021 07:00

Santrfor ve kanat forvet arayan sarı lacivertliler için zaman daralıyor. Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde oynatacağı futbolcuların listesini 2 Eylül’e kadar UEFA’ya bildirmek zorunda. Bu da İngiltere’de ‘fırsat transferi’ kovalayan sarı lacivertlilerin önlerinde sadece 5 gün kaldığını gösteriyor.

Haberin Devamı

Spor Servisi / Süleyman ARAT - Santrfor ve kanat forvet için İngiltere’de ‘fırsat transferi’ kovalayan Fenerbahçe için süre giderek daralıyor. Sarı lacivertliler, Avrupa Ligi grup maçlarında oynatacağı kadroyu 2 Eylül tarihine kadar UEFA’ya bildirmek zorunda; bu da transfer yapmak için önlerinde sadece 5 günün kaldığını gösteriyor. Bu süre içinde alınamayan ve dolayısıyla UEFA’ya bildirilemeyen futbolcular Avrupa Ligi’nde forma giyemeyecek.

GÖZLER PREMiER LiG’DE 

Fenerbahçe yönetimi, gereken oyuncu takviyelerini yapabilmek için öncelikle İngiltere’de transferin biteceği tarih olan 31 Ağustos’u bekliyor. Sarı lacivertliler 31 Ağustos’ta mesai saatinin bitimiyle birlikte listelerindeki oyuncuları kadrolarına katabilmek için İngiliz kulüpleriyle görüşmelere başlayacak. Aleksandar Mitrovic (Fulham), Mohamed Elneny, Sead Kolasinac (Arsenal) ile ilgilenen sarı lacivertlilerin ayrıca Santa Clara’dan Hidemasa Morita ve İndependiente’den Fabricio Bustos’la görüştüğü de kulislerde konuşuluyor.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!