Son dakika: Fenerbahçe, Michy Batshuayi'yi resmen açıkladı! İşte bonservisi ve yıllık ücreti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2022 10:11

Fenerbahçe, Chelsea'den Batshuayi'yi 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeliyle transfer ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertliler, Chelsea'den Belçikalı forvet oyuncusu Michy Batshuayi'yi 2+1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde gerçekleştirilen imzada yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki de yer aldı. 

İŞTE FENERBAHÇE'NİN KAP AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga'nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Chelsea FC kulübüne toplam transfer bedeli olarak 3.500.000 Avro ödenecektir. Futbolcuya 2022-2023 sezonu için 3.000.000 Avro,2023-2024 sezonu için 3.000.000 Avro ve 2024-2025 sezonu opsiyonlu olmak üzere 3.000.000 Avro ödenecektir." denildi.

"BURADA OLMAK BENİ FAZLASIYLA İYİ HİSSETTİRİYOR"

Fenerbahçe'ye transfer olduğu için çok mutlu olduğunu kaydeden Batshuayi, "Çok heyecanlıyım. Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum. Burada olmak beni fazlasıyla iyi hissettiriyor. Çok iyi karşılandım." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika: Fenerbahçe, Michy Batshuayiyi resmen açıkladı İşte bonservisi ve yıllık ücreti

RONALDO İDDİASI YALANLANDI

Dün akşam sosyal medyada ortaya çıkan Cristiano Ronaldo haberlerinin ardından Fenerbahçe kaynakları Hürriyet’e yaptıkları açıklamada “Böyle bir şey söz konusu değil. Ronaldo ile kesinlikle bir ilgimiz yok. Bunlar kasıtlı olarak çıkarılan, ‘Ali Koç transferde yine başarısız oldu’ dedirtmek için uydurulan dedikodu ve senaryolar” dediler.

ALİ KOÇ TRANSFERİ BİZZAT BİTİRDİ

Chelsea'de teknik direktör Tuchel'in kadro planlamasında yer almayan Batshuayi, 5 büyük ligde transfer döneminin sona ermesiyle söz konusu liglerden bir takıma gidememişti. İngiltere'de olduğu belirtilen başkan Ali Koç, Belçikalı forvetin transferini bitirdi.

UEFA LİSTESİNE YETİŞTİRİLECEK

UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele edecek olan Fenerbahçe, listesini UEFA'ya bu gece bildirecek. Sarı-lacivertli kulübün Batshuayi'yi UEFA listesine yazması bekleniyor. 

NOTTINGHAM FOREST'A TRANSFERİ SON ANDA GERÇEKLEŞMEDİ

Haberin Devamı

Daha önce Fenerbahçe'nin gündemine gelen ancak Maxi Gomez'e verilen öncelik sebebiyle bekletilen Michy Batshuayi, Gomez'in Trabzonspor'a kaptırılmasının ardından yeniden gündeme geldi. Bonservisi Chelsea'de bulunan Belçikalı golcü Premier Lig'de transferin son gününde Notthingham Forest'a imza atması bekleniyordu ancak bu transfer gerçekleşmedi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Chelsea ile Nottingham Forest arasındaki evrak işlemleri sürenin bitimine kadar yetişmediği için Batshuayi transferi gerçekleşmedi.

BEŞİKTAŞ'TA 14 GOL, 6 DİREK

Geçen sezonu Beşiktaş'ta kiralık geçiren Batshuayi, 14 gol atıp 5 asist yapmıştı. Belçikalı golcünün 6 topu da direkten dönmüştü.

Haberin Devamı

Son dakika: Fenerbahçe, Michy Batshuayiyi resmen açıkladı İşte bonservisi ve yıllık ücreti

Michy Batshuayi'nin Olympique Marseille'daki En İyi Anları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!