Son dakika: Fenerbahçe, Joshua King'in transferini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2022 17:56

Fenerbahçe, Norveçli Joshua King ile prensip anlaşmasına varıldığını açıklarken oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini sürdürmek için İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Joshua King, THY’ye ait TK1754 sefer sayılı Oslo-İstanbul uçağıyla İstanbul’a geldi. 30 yaşındaki forvet oyuncusunu havalimanında Fenerbahçe Kulübü yetkilileri karşıladı.

Taraftarların ve havalimanı çalışanlarının fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Joshua King, İstanbul’daki ilk açıklamalarını da Demirören Haber Ajansı’na (DHA) yaptı. İstanbul’da olduğu için duyduğu mutluluğu dile getiren King, "Açıkçası buraya gelmek güzel. Yarın bir konuşma gerçekleştireceğiz. Umarım bazı şeyleri sonuca kavuştururuz. En son resmi olarak futbol oynamamın üzerinden haftalar ve aylar geçti. Milli takım maçları vardı, o sürecin ardından çalışmalarımı sürdürdüm. Önümüzdeki süreci sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika: Fenerbahçe, Joshua Kingin transferini açıkladı


"EN İYİ İKİ ARKADAŞIM ÇILGIN BİRER FENERBAHÇE TARAFTARI"

En iyi iki arkadaşının Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten 30 yaşındaki forvet, "En iyi iki arkadaşım sekiz yaşından beri çok çılgın birer Fenerbahçe taraftarı. 15 yaşından beri Fenerbahçe forması giymemi söylüyorlar. Nasıl söylenir bilemiyorum ama iyi yönden bakarsak biraz çılgınca geliyor. Umarım yarın her şey güzel olur" şeklinde konuştu.

Joshua King, sonrasında Fenerbahçe Kulübü yetkilileriyle alandan ayrıldı.

Son dakika: Fenerbahçe, Joshua Kingin transferini açıkladı

Geçtiğimiz sezonu Watford'da geçiren King, 32 lig maçında görev alıp 5 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Norveç Milli Takımı formasını 62 defa giyen King, 20 gol buldu. 

JOSHUA KİNG'İN KARİYERİ

Joshua King futbola Romsås IL, Valerenga ve Manchester United altyapılarında başladı. Tecrübeli golcü sırasıyla Preston, Borussia Mönchengladbach, Hull City, Blackburn, Bournemouth, Everton ve Watford formaları giydi.

Kariyeri boyunca toplam 366 maça çıkan King, 79 gol, 45 asistlik performansa imza attı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!