Son dakika: Fenerbahçe ile ismi anılan Marcelo'dan Türkiye'ye transfer cevabı! Real Madrid'e gözyaşlarıyla veda etti...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Fenerbahçe ile ismi anılan Marcelodan Türkiyeye transfer cevabı Real Madride gözyaşlarıyla veda etti...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2022 17:04

Real Madrid'de geçirdiği başarılarla dolu 15 sezonun ardından ayrılan Marcelo, basın toplantısında Türkiye'ye transferiyle ilgili soruya cevap verdi. Real Madrid tarihinin en çok kupa kazanan oyuncusu olan Brezilyalı efsane, basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

15 sezonun ardından Real Madrid'den ayrılan Marcelo için veda töreni düzenlendi. Kulübe veda ederken duygusal anlar yaşayan Brezilyalı yıldız gözyaşlarını tutamadı.

Veda töreninde ilk olarak Real Madrid Başkanı Florentino Perez konuştu. Marcelo'nun kulübün efsaneleri arasında girdiğini söyleyen Perez; "Büyük kaptanımıza veda ediyoruz. Real Madrid tarihinin en çok şampiyonluk kazanan oyuncusunda bahsediyoruz. Marcelo, tüm hayallerini gerçekleştirdin. Hiç şüphesiz, futbol tarihinin en iyi beklerinden birisin. Sana ve ailene teşekkür ediyorum." dedi.

MARCELO GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Perez konuşurlen gözyaşlarını tutamayan Marcelo ise veda töreninde şu açıklamaları yaptı:

Takım arkadaşlarıma ve antrenörlerime teşekkür ediyorum. Her şeyden önemlisi bu kulübün perde arkasında çalışanlarına. Kendimi sadece futbol oynamaya adadım. Eşime teşekkür etmek istiyorum çünkü o, futbola başladığımdan bu yana hep yanımdaydı. Bugün neysem, hepsi onun sayesinde.

Haberin Devamı

Brezilya'dan ayrılırken aklımda Şampiyonlar Ligi'nde oynamak vardı. Bugün buradan dünyanı en büyük kulübünde tarihin en çok şampiyonluğa sahip oyuncusu olarak ayrılıyorum. Raul'e de teşekkür etmek istiyorum. Hiç söylemediğim bir şey anlatacağım. Kulübe geldiğimde bana çok yardımcı oldu ve bana birçok konu da tavsiyede bulundu. Her zaman örnek aldığım bir insandın ve idolümdün.

TÜRKİYE'DE Mİ OYNAYACAKSIN?

Basın toplanısı sırasında kariyerinin devamıyla ilgili sorulara yanıt veren Marcelo; "Seni gelecek sezon Türkiye'de mi izleyeceğiz?" şeklindeki soruya; "Bilmiyorum. Bir gelişme olursa Instagram hesabımdan mutlaka bildiririm." yanıtını verdi.

Futbolculuk kariyeri sonrasında teknik direktörlüğe sıcak bakmadığını da söyleyen Marcelo; "Kendimi bu görevde hiç göremiyorum. 4-3-3-, 3-5-2 gibi sistemler hakkında hiçbir zaman çok fazla bilgim olmadı. Hepinizin bildiği gibi farklı bir futbolcuydum. Antrenörlüğü deneyeceğimi sanmıyorum." dedi.

FENERBAHÇE RESMİ TEKLİF YAPACAK İDDİASI

Real Madrid'den gözyaşlarıyla ayrılan Brezilyalı sol bek için Fenerbahçe'nin resmi teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. 

Haberin Devamı

Goal'ün haberine göre, Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda oyuncuyla temasa geçen sarı lacivertliler, yakın zamanda resmi teklif götürecek.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Marcelo'nun, Fenerbahçe'den gelen teklife sıcak baktığı belirtilirken oyuncuya Fransa'dan Marsilya'nın da talip olduğu belirtildi.

Son dakika: Fenerbahçe ile ismi anılan Marcelodan Türkiyeye transfer cevabı Real Madride gözyaşlarıyla veda etti...

KULÜP TARİHİNİN EN ÇOK KUPA KAZANAN OYUNCUSU

Ocak 2007'de Fluminense'den 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e Transfer olan Marcelo, 25 kupayla Real Madrid tarihinin en çok kupa kazanan oyuncusu oldu.

Marcelo Real Madrid formasıyla 5 Şampiyonlar Ligi, 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 3 UEFA Süper Kupa, 6 La Liga, 2 Kral Kupası ve 5 İspanya Süper Kupa kazandı.

Haberin Devamı

Real Madrid formasıyla 545 maça çıkan Brezilyalı sol bek, 38 gol atıp 103 asist yaptı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Spor Arena (@sporarena)'in paylaştığı bir gönderi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!