Son Dakika: Fenerbahçe ile Beşiktaş anlaşmaya vardı! Şehmus Hazer imzaladı! Büyük fedakarlık, bonservisi...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçe ile Beşiktaş anlaşmaya vardı Şehmus Hazer imzaladı Büyük fedakarlık, bonservisi...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2021 12:25

Yılan hikayesine dönen transfer gerçekleşti. Fenerbahçe ile Beşiktaş Şehmus Hazer transferi konusunda anlaşmaya vardı. Sarı lacivertlilerle 3 yıllık sözleşme imzalayan Şehmus, transfer sürecinde büyük de bir fedakarlığa imza attı. İşte tüm detaylar ve olaylı transfer süreci...

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko, uzun süredir transferi için uğraştığı Şehmus Hazer ile resmi sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli kulüp, Beşiktaş'la yapılan görüşmelerde bonservis konusunda el sıkıştı. Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Şehmus Hazer, bu transfer esnasında büyük de bir fedakarlık yaptı.

FENERBAHÇE 650 BİN DOLAR ÖDEYECEK! ŞEHMUS 150 BİN DOLARI CEBİNDEN KARŞILAYACAK

Beşiktaş, Şehmus için 800 bin dolar bonservis elde edecek. İsmail Şenol'un aktardığı bilgiye göre; bunun 650 bin dolarlık kısmını Fenerbahçe ödeyecek. 150 bin dolarlık kısmını da Şehmus, transferi tamamlamak için cebinden ödeyecek.

OLAYLI TRANSFER SÜRECİ VE O FOTOĞRAF

Beşiktaş kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Şehmus Hazer'in transferi bir hayli yorucu geçti. Fenerbahçe Kulübü, basketboldan sorumlu yönetici Sertaç Komsuoğlu ile Beşiktaş'tan kadrolarına katmak istedikleri Şehmus Hazer'in bir restoranda yemek yerken çıkan görüntüleri olay olmuştu.

Haberin Devamı

Son Dakika: Fenerbahçe ile Beşiktaş anlaşmaya vardı Şehmus Hazer imzaladı Büyük fedakarlık, bonservisi...



FENERBAHÇE SK: PLANLI ORGANİZASYON DEĞİLDİ

Sarı-lacivertliler, temmuz ayında konuyla ilgili Şehmus Hazer ile resmi olarak ilgilenildiği ve Beşiktaş ile görüşmelerin devam ettiğini ifade ederken; söz konusu fotoğraftaki ortamın planlı bir organizasyon olmadığı ve siyah-beyazlı futbolcular da dahil olmak üzere spor dünyasından birçok ismin aynı gece belirtilen restoranda olduğu vurgusu yapıldı.

BEŞİKTAŞ'TAN YANIT: GERÇEK DIŞI ALGI

"Sporcumuz veya menajeri, Beşiktaş Jimnastik Kulübü yönetiminin izni olmadan gelebilecek transfer teklifleri doğrultusunda görüşme yapamaz. Fenerbahçe Spor Kulübü, sporcunun transferi için resmi olarak kulübümüze başvurmuş ve önerdikleri rakam reddedilmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Umut Şenol ile transfer görüşmelerinin devam ettiği şeklinde kamuoyunda bir algı yaratılmaya çalışılmıştır. Müsaade alınarak yapılan bir görüşmeymiş gibi yaratılmaya çalışılan bu algı gerçek dışıdır."

Haberin Devamı

ANADOLU EFES VE FENERBAHÇE İSTİYORDU

Yaz transfer döneminde Anadolu Efes'in Şehmus Hazer için Beşiktaş’a 700 bin dolar, Fenerbahçe Beko'nun ise ise 600 bin dolar bonservis bütçesi ayırdığı iddia ediliyordu.

BEŞİKTAŞ İLE 33 MAÇA ÇIKTI

Beşiktaş'a geçen sezon Teksüt Bandırma'dan transfer olan Şehmus, Basketbol Süper Ligi'inde siyah beyazlı formayla 33 maça çıktı. Maç başına ortalama 32.20 dakika görev alan Şehmus, toplamda 492 sayıyla takımına katkıda bulunurken maç başı 14.91 sayı ortalamasıyla oynadı. 1.90 boyunda olan ve şutör gard pozisyonunda oynayan Şehmus, A Milli Basketbol Takımı'nda forma giyiyor.

NBA YAZ LİGİ'NDE BOY GÖSTERMİŞTİ

1999 doğumlu olan Şehmus Hazer, bu yaz NBA takımlarından Cleveland Caveliers ile NBA Yaz Ligi'nde boy göstermişti.

Haberin Devamı

MEHMET YAĞMUR'DAN ŞEHMUS HAZER AÇIKLAMASI

 

Pro Sanal Bahis sadece Misli.com'da! Türkiye'de ilk ve tek, hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!