Son Dakika: Fenerbahçe iki yıldızla her konuda anlaşma sağladı! Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçe iki yıldızla her konuda anlaşma sağladı Transfer Haberleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 09:39

Fenerbahçe'de futbolda olduğu gibi basketbolda da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı lacivertliler iki yıldız isimle anlaşma sağladı. İşte Fenerbahçe Beko'daki son dakika transfer haberleri...

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko, sezonu Baskonia’da geçiren Achille Polonara ve Khimki Moskova’dan ayrılan Devin Booker'la anlaşma sağladı.

Uğur Ozan Sulak’ın haberine göre, Baskonia forması giyen isim Achille Polonara, Fenerbahçe Beko’yla anlaşırken sezonun sonunda kulüpten resmi açıklama gelmesi bekleniyor.

Polonara, bu sezon Turkish Airlines EuroLeague’de 12.2 sayı, 6.6 ribaund ve 1.9 asist istatistikleri yakaladı. Dört numarada büyük enerjisiyle ribaundlara ve savunmaya katkı sağlayan İtalyan oyuncu, Fenerbahçe Beko’ya önemli katkı sağlayabilir.

Eurohoops'un haberine göre ise; Turkish Airlines EuroLeague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, yeni sezon kadro hazırlıkları kapsamında önemli bir transfer için anlaşma sağlama aşamasına çok yakın.

Sarı-lacivertli takım, gelecek sezon EuroLeague’de ve VTB League’de yer almayacak olan Khimki Moskova’dan ayrılan Devin Booker ile görüşmelerde önemli aşama kaydetti.

Haberin Devamı

Üç yıllık EuroLeague kariyerine Bayern Münih ile başladıktan sonra son iki yıldır Khimki forması giyen 30 yaşındaki pivot, bu sezon takımıyla EuroLeague’de 15 maça çıkarken 13,1 sayı, 5,7 ribaund ve 2,1 asist ortalamaları yakalayıp maç başına 15,3 verimlilik puanı üretmişti.

FUTBOLDA YENİ TEKNİK ADAM KİM OLACAK?

BAKMADAN GEÇME!