Son Dakika Fenerbahçe Haberi | Erol Bulut'un ekibindeki Bakırköylü Alman!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Fenerbahçe Haberi | Erol Bulutun ekibindeki Bakırköylü Alman
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2020 07:00

Erol Bulut’un ekibinde kaleci antrenörü olarak görev yapan Michael Kraft, 1989-93 yılları arasında Bakırköyspor’da forma giymişti.

Haberin Devamı

Spor Arena / Süleyman ARAT | Erol Bulut’un ekibinde kaleci antrenörü olarak göreve başlayan Alman Mıchael Kraft’ı Bakırköyspor’da yıllarca birikte oynadığı takım arkadaşı Tavşan Mustafa lakaplı Mustafa Arabacıbaşı’na sorduk.

Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından biri olan, sarı lacivedrtli formayı uzun yıllar terletemese de hala unutulmayan Tavşan Mustafa, ‘Mişa’ diye hitap ettikleri eski takım arkadaşını Hürriyet’e şöyle anlattı:

“1989-90 sezonunda Bakırköyspor Süper Lig’e çıkınca, başkanımız merhum Yıldırım Aktuna, Köln’den Mıchael Kraft’ı transfer etti. Üç yıl aynı takımda oynadık. Mişa, gerçekten çok karakterli, sıcak kanlı, doğrucu ve iyi yürekli bir insandır. Saçlarına ve giyimine çok özen gösterir şampuanını ve parfümünü Almanya’dan özel getirirdi. O yıllarda Türkiye’de şimdiki gibi çeşit çeşit şampuanlar, parfümler olmadığı için hepimizin gözü onun şampuanında ve kokularında olurdu. Bir süre sonra onun odasının anahtarını yaptırmıştık ve bütün takım olarak çaktırmadan Mişa’nın şampuanını ve kokularını kullanmaya başladık. İlk günlerde şampuan ve kokusunun çabuk bitmesine çok şaşırdı ama sonra durumu anladı. Bir süre anlamamazlığa vurdu. Ama bir sure sonra bizden yaka silkince şampuanını ve kokusunu otomobilinin bağajına kilitlemeye başladı. Biz tabii ki onun da formulünü bulduk ve kulanmaya devam ettik.”

Mıchael Kraft’ı takımda sevmeyenin olmadığını belirten Mustafa Arabacıbaşı “Türkiye’den ayrıldıktan sonra da dostluğumuz hiç bitmedi. Ben işlerim yüzünden pek katılamadım ama Mişa, eski takım arkadaşları Ahmet Kanca, Akif Ekmekçi, Sancar Bıçakçı ile beraber yıllarca hep Bodrum’a tatile gittiler. Sonraki yıllarda kurslara gitti ve idealist yapısı ve hırsıyla iyi bir kaleci antrenörü oldu. Almanya’da Çin’de yıllarca kaleci çalıştırdı. Fenerbançe’de Altay ve Harun’a güzel katkı vereceğine inanıyorum”

Haberin Devamı

F.BAHÇELİ FUTBOLCULARA 3 BOYUTLU VÜCUT ANALİZİ

Yeni sezonun hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren Fenerbahçe’de futbolcuların dün 3 boyutlu modelleri çıkarıldı ve vücut analizleri yapıldı. DigMe adlı yapay zeka destekli yöntemle futbolcuların vücut yağ oranı, enerji miktarı ve iskelet sistemi için olması gereken en uygun kiloları belirlendi. Bilgisayarlara yüklenen bu verilerden Fenerbahçe sağlık ekibi yıl boyu yararlanabilecek. Bu arada futbolculara dün hız ve laktak testleri de uygulandı.

Haberin Devamı

 

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!