Son Dakika: Fenerbahçe golcü transferinde harekete geçti! Sörloth olmayınca...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçe golcü transferinde harekete geçti Sörloth olmayınca...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2021 08:57

Fenerbahçe'de golcü arayışları devam ediyor. Takımdaki forvetlerden Serdar Dursun'un sakatlığı ve Mbwana Samatta'nın etkisiz performansı sonucunda sarı lacivertliler, kadrosunu bir yıldız golcüyle güçlendirmek istiyor. Bu kapsamda uzun süredir çalışmalarını sürdüren yönetim, Venezuelalı forvet Salomon Rondon için harekete geçti..

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de zaman daraldıkça santrfor için harcanan mesai de artıyor. Sarı-Lacivertli kulübün gündeminde olan Alexander Sörloth'un İspanyol kulübü Real Sociedad ile büyük oranla anlaşma sağlaması üzerine Fenerbahçeli kurmaylar önemli bir isim için daha harekete geçti. Bu isim Salomon Rondon.

A Spor'un haberine göre; Çin ekibi Dalian Professional ile olan sözleşmesi aralık ayının sonunda bitecek olan Rondon için Fenerbahçe hem menajeri hem de kulübü ile temasa geçti. Görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi.

Daha önce ismi Beşiktaş ile birlikte anılan Rondon da tıpkı Sörloth gibi fizikli bir oyuncu pivot santrfor olarak görev yapıyor. 31 yaşındaki Venezuellalı golcünün piyasa değeri ise 5 milyon Euro civarında.

Daha önce Rusya'da Zenit, Premier Lig'de de West Bromwich ve Newcastle United formaları giyen Rondon için West Bromwich kulübü 2019'da 18.3 milyon Euro bonservis ödemişti.

Haberin Devamı

63 kez Venezuella Milli Takım forması giyen Rondon bu maçlarda 31 gol attı..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!