Son Dakika: Fenerbahçe Ezgjan Alioski'yi resmen açıkladı | Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçe Ezgjan Alioskiyi resmen açıkladı | Transfer Haberleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2022 17:50

Fenerbahçe Kulübü, Al Ahli'den Ezgjan Alioski ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Son olarak stoper bölgesine iki takviye birden yapan sarı lacivertlierl, 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Ezgjan Alioski ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı.

KULÜPTEN YAPILAN DUYURUDA ŞU İFADELER YER ALDI:

Kulübümüz, Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında forma giyen Ezgjan Alioski’nin kiralık transferi konusunda kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu görüşmeleri sürdürmek için bu akşam İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

GEÇEN SEZON 15 GOLE KATKI YAPTI

Fenerbahçe’nin bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Kuzey Makedonyalı futbolcu geçen sezon Suudi Arabistan ekibi ile çıktığı 30 resmi maçta 6 gol, 9 asistle 15 gole direkt katkı verdi.

30 yaşındaki Alioski daha önce Schaffhausen, Lugano ve Leeds formaları giyerken 56 kez Makedon Milli Takımı formasını giyip 12 gol attı.

Haberin Devamı

ALİOSKİ KİMDİR?

12 Şubat 1992 tarihinde Kuzey Makedonya'da dünyaya gelen Ezgjan Alioski, 2003 yılında İsviçre takımı BSC Young Boys forması giyerek kariyerine 11 yaşında adım atmış oldu. Sonra sırasıyla FC Schaffhausen, FC Lugano, Leeds United formaları giymeye başlayan Ezgjan Alioski, 2021 yılında sözleşmesinin sona ermesinin ardından serbest kaldı.

Makedon futbolcu İstanbul'a gelip resmi sözleşmeyi imzalayacak. Fenerbahçe'nin sol bek rotasyonunda Ferdi Kadıoğlu bulunuyor.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!