Son Dakika | Fenerbahçe Blend Baftiu için harekete geçti!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Fenerbahçe Blend Baftiu için harekete geçti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2020 08:48

Yaptığı takviyelerle transfer sezonunun en hızlı olan takımı Fenerbahçe bir yandan da geleceğe yatırım yapmak istiyor. Makedonya'dan Eljif Elmas'ı 180 bin Euro karşılığında kadrosuna katan Fenerbahçe, genç futbolcuyu Napoli'ye 16 milyon Euro karşılığında gönderdi. Kanarya yeni Elmas'ını bu kez Kosova'da buldu. Sarı lacivertliler Kosova Ligi'nin 22 yaşındaki gol kralı Blend Baftiu'yu gözüne kestirdi.

Haberin Devamı

Son 2 sezondur taraftarının beklentilerini karşılayamayan Fenerbahçe, önceki sezonu 6. Cemil Usta Sezonu'nu ise 7. olarak bitirmişti. Önümüzdeki sezon da bu sıkıntıları yaşamak istemeyen Fenerbahçe, kadrosuna önemli takviyeler yaptı ve transfer döneminde tam 10 isimle sözleşme imzaladı. Bu kapsamda kadrosuna kale hariç tüm mevkilere transfer yapan sarı-lacivertli takım, şampiyonluk yolunda "ben de varım" sinyalini rakiplerine verdi.

Fenerbahçe harekete geçti

Düzce Topuk Yaylası'ndaki kampı sona eren Fenerbahçe, son olarak Enner Valencia transferini duyurdu. Teknik direktör Erol Bulut, Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada 2-3 transfer daha gerçekleştireceklerini açıkladı. Bu kapsamda sarı-lacivertlilerin transfer listesinde bulunan genç futbolcu için harekete geçildi. (Fanatik)

Haberin Devamı

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!