Son Dakika: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Covid-19 testi pozitif çıktı

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçe Başkanı Ali Koçun Covid-19 testi pozitif çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2021 10:04

Fenerbahçe, başkan Ali Koç’un dün gerçekleştirilen koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Koç'un tedavi sürecine evinde devam ediliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü, başkan Ali Koç’un dün gerçekleştirilen koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Kulüpten yapılan bilgilendirmede, "Başkanımız Ali Koç’un dün gerçekleştirilen Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup, izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız." ifadeleri kullanıldı.

BAŞKAN KOÇ BARBEKÜ ORGANİZASYONUNA KATILMIŞTI

Ali Koç ve yöneticiler, 32. haftada Yukatel Denizlispor ile oynanacağı maçın hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli ekibin teknik sorumlusu Emre Belözoğlu, yardımcıları ve oyuncularla Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde hazırlanan barbekü organizasyonunda yemek yemişti

Yemeğe Ali Koç'un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kemal Danabaş ve Selahattin Baki, teknik ve idari heyet, oyuncular, Futbol Akademi Genel Koordinatörü Tahir Karapınar ile personel katılmıştı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN KOÇ MESAJI

Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

BEŞİKTAŞ'TAN MESAJ

Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz.

TRABZONSPOR: ALİ KOÇ'A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ

Covid-19 testi pozitif çıkan ve tedavisine başlanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI YAYINLADI

"Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum." Göksel GÜMÜŞDAĞ

Arşiv | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mustafa Cengiz ve Arda Turan yanıtı

 

Haberin Devamı

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!