SON DAKİKA | Fatih Terim Okay Yokuşlu’yu istedi

Güncelleme Tarihi:

SON DAKİKA | Fatih Terim Okay Yokuşlu’yu istedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2019 09:30

Ligin ilk yarısı bitti, Galatasaray'da artık gözler tamamen transfer operasyonuna çevrildi. 2 aydır Ocak’ta değişim yapacaklarının sinyalini veren teknik direktör Fatih Terim, sezonun ikinci devresinde bambaşka bir Galatasaray izlettirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda ilk 11’de önemli değişiklikler olacak. Öncelikle bekleri değiştirecek Terim, Luyindama’nın yerine 1 stoper istedi. Esas operasyon orta sahada...

Haberin Devamı

Kaynak Belhanda’dan

Belhanda’yı satıp kaynak yaratacak olan Sarı- Kırmızılılar, kadro dışı Nzonzi’yi de kesin gönderecek. Beklentilerin altında kalan bir diğer kiralık isim Seri’nin de ayrılma ihtimali çok yüksek. İngiltere’den talipleri olan Seri, bir sürpriz olmazsa kulübü Fulham’a geri yollanacak.

‘Şartlar oluşursa...’

3 oyuncuyu göndermeye hazırlanan Fatih Terim, yönetime eski prensini işaret etti. Okay Yokuşlu’yu istedi. Celta Vigo’da 18 maçın sadece 7’sinde forma şansı bulan A Milli Takım’dan öğrencisini Galatasaray’da görmeyi hedefleyen Fatih hocanın, yönetimle yaptığı görüşmede, “Okay’ı istiyorum. Uygun şartlar olursa, mutlaka alalım” şeklinde rapor verdiği öğrenildi.

Kiralama teklifi

Sarı-Kırmızılı yönetim, Okay Yokuşlu için harekete geçerken, La Liga ekibine kiralama teklifi yapılacak. Eğer İspanyollar buna sıcak bakmazsa, sezon sonu için zorunlu satın olma opsiyonu teklif edilecek. 25 yaşındaki Okay’ı ikna etme konusunda ise bizzat Fatih Terim’in devreye girmesi bekleniyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Okay Yokuşlu A Milli Futbol Takımıyla Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!