Son dakika: "Emre Akbaba'nın kaval kemiğinde kırık olduğu tespit edildi"

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Emre Akbabanın kaval kemiğinde kırık olduğu tespit edildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2019 17:33

Galatasaray'da büyük yıkım var. Rizespor maçında oyuna ikinci yarıda giren Emre Akbaba, 68. dakikada çok ciddi bir sakatlık yaşadı. Anında sağlık görevlileri sahaya girerek Emre Akbaba'ya müdahalede bulundu. Abdürrahim Albayrak, 'Emre Akbaba'nın ayağı üç yerden kırıldı' açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Rizespor'la karşılığı mücadelenin ikinci yarısında Emre Akbaba şoku yaşandı.

Galatasaray’ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta 61’inci dakikada Ryan Donk’un yerine oyuna dahil olan Emre Akbaba, 67’nci dakikada Samudio’nun müdahalesi sonrası yerde kaldı.

Uzun süre tedavisi saha içerisinde gerçekleştirilen Emre, sedye ile ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan oyuncunun kaval kemiğinde kırık olduğu tespit edildi.

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, futbolcunun kaval kemiğinin kırıldığını açıkladı. Futbolcunun, yapılan ilk müdahalenin ardından takımla birlikte İstanbul’a döneceği ve tedavisinin burada süreceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Emre Akbaba, yarın ameliyat edilecek 

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapılan maçta sakatlanan Emre Akbaba'nın yarın ameliyat edileceğini açıkladı. 

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Emre Akbaba'nın sağ cruris tibia ve fibula (kaval ve baldır) kemiklerinde kırık mevcuttur. İlk müdahalesi yapılan oyuncumuz yarın sponsor hastanemiz Medical Park'ta ameliyata alınacaktır." ifadeleri kullanıldı. 

135 GÜN SONRA SAHALARA DÖNMÜŞTÜ

Emre Akbaba, 28 Eylül 2018'de Türk Telekom Stadı'nda oynanan Erzurumspor maçının 38. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Akbaba daha sonra sakatlığını atlatarak 135 gün sonra Trabzonspor maçında süre almıştı.

ALBAYRAK AÇIKLADI: AYAĞI ÜÇ YERDEN KIRILDI

Maç sonrası açıklama yapan Abdürrahim Albayrak, 'Emre Akbaba'nın ayağı üç yerden kırıldı' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!