Son Dakika: Cristiano Ronaldo ayrılık iddialarına son noktayı koydu!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2021 22:21

Adı eski kulübü Real Madrid ve Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile transfer dedikodularına karışan Ronaldo, çıkan haberlere yaptığı açıklamayla son noktayı koydu.

Haberin Devamı

İtalya Serie A devi Juventus'un 36 yaşındaki Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, hakkında çıkan transfer iddialarını yalanladı.

Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Torino ekibine odaklandığını kaydeden Ronaldo, "Geleceğimle ilgili medyada çıkan söylentiler bir insan ve futbolcu olarak bana olduğu kadar, adı geçen kulüplerin oyuncularına ve teknik ekibine de saygısızlıktır. Benim Real Madrid'deki hikayem yazıldı, kayıt altına alındı. Sözler, istatistikler, kupalar, madalyalar, rekorlar ve manşetler hepsi Bernabeu Stadı'nda ve Real Madrid taraftarlarının aklında. Biliyorum ki gerçek Real Madrid taraftarları beni kalbinde yaşatmaya devam edecek, onlar da benim kalbimde.  İnsanların benim adımdan faydalanmasına izin veremem. Kariyerime ve işime odaklanmış durumdayım, karşılaşacağım her türlü zorlukla mücadele etmeye hazırım. Gerisi? Gerisi sadece laf." ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

İspanyol basınında son bir haftadır çıkan haberlerde, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Ronaldo'yu istediği, Real Madrid kulüp yönetiminin buna onay verdiği ve Portekizli futbolcunun da transfere sıcak baktığı ileri sürülüyordu.

Hemen Misli.com'a üye ol, 100 TL oyna 100 TL kazan!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!