Son Dakika | Corona virüsü (Koronavirüs) karantinasındaki Ronaldo güneşlenirken görüntülendi

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Corona virüsü (Koronavirüs) karantinasındaki Ronaldo güneşlenirken görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2020 11:10

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle kendini izole ederken; magazinciler Portekizli yıldızı güneşlenirken görüntüledi.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, Portekiz'deki evinde güneşlenirken görüntülendi. Juventus'ta Rugani'nin ardından Matuidi de koronavirüs salgınına yakalanırken Cristiano Ronaldo ülkesinde karantinada bulunuyor.

Yıldız futbolcu tatili fırsat bilip Madeira'daki villasında güneşin tadını da çıkarıyor. Ronaldo'yu magazinciler evinin terasında güneşlenirken görüntüledi.

JUVENTUS SÖZLEŞME UZATACAK

İtalyan Kulübü Juventus, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile ilgili yeni bir karar aldı... Corona virüsü salgınının İtalya'da yayılmasının ardından ülkesi Portekiz'e giden ve kendisini karantinaya alan Cristiano Ronaldo'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Yıldız futbolcu kulübü Juventus'a corona virüsü nedeniyle İtalya'ya dönmeyeceğini iletmişti.

Haberin Devamı

BAŞKAN 4 YILLIK TEKLİF YAPACAK

Fakat bu durum kulüp ile Ronaldo arasındaki aşka engel olmadı. Juventus Kulübü, Cristiano Ronaldo ile yeni bir sözleşme yaparak Portekizli ile 39 yaşına kadar uzatmak istiyor. Tuttosport'un haberine göre, Cristiano Ronaldo'nun birkaç sezon daha kulüpte kalmasını isteyen Agnelli ailesinin sözleşme teklifi yapmaya hazırlandığı iddia ediliyor.


İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!