Son dakika: Cengiz Ünder'den Jose Mourinho, Leicester City ve transfer itirafı!

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Cengiz Ünderden Jose Mourinho, Leicester City ve transfer itirafı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 15:31

A Milli Takım futbolcusu Cengiz Ünder, verdiği röportajda EURO 2020, Milli Takım, Roma, Leicester, transfer ve Jose Mourinho ile ilgili açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Milli futbolcu Cengiz Ünder'in açıklamaları şu şekilde:

Önümüzde çok önemli bir İtalya maçı var. Elimizden gelenin 10 katını, 100 katını yapmaya hazırız. Takım arkadaşlarıma inanıyorum. Onlar da bana inanıyor. Hepimiz İtalya maçını bekliyoruz 1,5 yıldır. Umarım maç çok güzel geçer. Tüm Türkiye'nin bizi desteklediğini biliyorum.

Yaklaşık 6 ay düzenli oynamadım. İyi bir süreç değildi benim için. Sahada aldığım süre boyunca çok güzel işler yaptım. Milli Takım maçlarında da çok güzel oynadım. Goller attım, asistler yaptım. Burada olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Milli maçlarda her zaman iyi oynuyorum. 6 ay oynamamak hiçbir şeyi değiştirmez. Ben Cengiz Ünder'im. Sahaya çıktığımda elimden geleni yapacağımı herkes biliyor.

Şenol Hocamız analizleriyle rakibi anlatıyor. Arkadaşlarımla konuşurken de İtalya'dan bahsediyoruz. Uzun süreli yenilmezlik serisi olan bir takım var. Sahada her şeyini ortaya koyan bir takım olacağına yemin edebilirim. Şenol Hoca geldikten sonra iyi gider bir performansımız var bizim de. İnşallah başarılı oluruz.

Haberin Devamı

Aklında bir gol çiziyor musun?

Maça 3 gün kaldı. Bunu genelde yapmayı seviyorum. O gün geldiğinde gol anını yaşamak istiyorum. Henüz bilmiyorum ama bakacağız. Hepimizin hayali bu şampiyona. Aklımda bir gol çizdim tabii ki. Bakalım inşallah.

"Hedefimiz Wembley'de final"

Takımda konuştuğumuzda en büyük hedefimiz finale gidebilmek. Çok güçlü takımlara karşı oynadık. Çok genç yaş ortalamamız var. Burak abinin bizimle olması çok önemli. Tecrübesiyle bizim yanımızda. Yaş ortalamasının düşük olmasına rağmen hepimiz çok kaliteli futbolcularız. Bence bu kaliteyi göstererek finale kadar gidebiliriz. Hayalimiz Wembley'de final maçına çıkmak. Bunu yapabilecek güçteyiz. Sonrasında inşallah Dünya Kupası.

"Leicester'da iyi başladım ama sonradan süre alamadım"

Premier Lig'de oynama hayalim hep vardı. Bunu Leicester ile gerçekleştirdim. İyi de başladım ama devamında istediğim gibi olmadı. Ben her zaman oynamak istiyorum. Sahada olmak istiyorum. Oyuna girmek için hep kendimi hazır tutmaya çalıştım. İngiltere o kadar soğuktu ki kenarda ısınırken hocaya kendimi göstermek için montumu giymiyordum değişiklik hakkı dolana kadar. Benim adım Cengiz Ünder. Kalitemi Avrupa Şampiyonasında göstereceğime söz verebilirim. Hocayla hiçbir sorunumuz yoktu, kendisiyle konuştum. Vedalaştık. Biraz daha çalışmam gerektiğini söyledi. Kendi doktorum, fizyoterapistimle her zaman çalışırım. Bana bunu söyledi ve sistem değişikliğine gitti. 3-5-2'ye dönünce benim şansım daha da azaldı. Sonradan oyuna girebilirdim bazı maçlarda. Puan kaybettiğimiz maçlarda sonradan oyuna girip maçı çevirmek isterdim ama olmadı.

Haberin Devamı

"Roma ile sözleşmem var. Şu anda transfere değil EURO 2020'ye konsantreyim"

Roma ile 2 yıllık kontratım var. Ne olacağını bilmiyorum. Şu anda transferi değil de Avrupa Şampiyonasına konsantre oldum. Hazırlık maçlarını oynadım uzun süre sonra. Birinde gol attım. Şu anda moralim çok yüksek. 1,5 yıldır beklediğim an geldi. Roma Stadı'nda maç yapacağız. çok heyecanlıyım.

"Mourinho ile çalışmak çocukluk hayalim"

Mourinho ile çalışmak benim çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi. Umarım bu şampiyona iyi geçer. Şu anda buna konsantreyim. Mourinho konusunu sonra konuşuruz.

Unutamadığın gol?

Unutamadığım gol Milli Takım'la Fransa'yı 2-0 yendiğimiz maçta attığım goldü. Roma'da ise Inter'e attığım goldü. Bu iki golü unutamıyorum.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!