Son Dakika | Çaykur Rizespor'da Ünal Karaman istifa etti! İşte ayrılık sonrası ilk sözler

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Çaykur Rizesporda Ünal Karaman istifa etti İşte ayrılık sonrası ilk sözler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2020 12:39

Son Dakika Haberi... Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ünal Karaman istifa etti. Yönetim de yaptığı açıklamayla Ünal Karaman ile yolların ayırdığını duyurdu. İşte ayrılık sonrası Ünal Karaman'ın ilk açıklaması..

Haberin Devamı

Ünal Karaman istifasını verdi... Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen ve düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor'da Ünal Karaman görevinden istifa etti.

Trabzonspor'la yolları ayrıldıktan sonra İsmail Kartal'ın yerine Alanyaspor maçıyla göreve başlayan Ünal Karaman Kasımpaşa yenilgisi sonrası istifasını yönetime sundu. Yönetim de yaptığı açıklamayla Ünal Karaman ile yolların ayırdığını duyurdu.

Çaykur Rizespor'un resmi açıklaması şu şekilde:

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu’na istifa dilekçesini sunan teknik direktörümüz Ünal Karaman ile karşılıklı yapılan görüşmeler sonrası yollarımızı bugün itibarıyla ayırmış bulunuyoruz. Sayın Ünal Karaman'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.

Haberin Devamı

KARAMAN'DAN İSTİFA SONRASI İLK AÇIKLAMA

Çaykur Rizespor'daki görevinden istifa eden teknik direktör Ünal Karaman, "Göreve başladığımız andan itibaren sevgisini, desteğini, emeğini esirgemeyen; her fırsatta bunu gösteren, şehir yönetiminin her kademesinde görev ifâ eden kamu görevlilerinden, sokaktaki her bir insanımıza samimi duygularla teşekkür eder, Çaykur Rizespor’a devam eden mücadelesinde başarılar dileriz. Bizi sevenleri de bizim sevdiklerimizi de üzmeyelim, kalın sağlıcakla” dedi. Ünal Karaman, yeşil-mavili kulübe yayımladığı mesajla veda etti.

Kendisine destek veren herkese teşekkürlerini ileten Ünal Karaman, “Kulübümüzde 4 Mart 2020 tarihinde başladığımız teknik adam görevlerimizden ayrılma kararı almış bulunmaktayız. Göreve başladığımız andan itibaren sevgisini, desteğini, emeğini esirgemeyen; her fırsatta bunu gösteren, şehir yönetiminin her kademesinde görev ifâ eden kamu görevlilerinden, sokaktaki her bir insanımıza samimi duygularla teşekkür eder, Çaykur Rizespor’a devam eden mücadelesinde başarılar dileriz. Bizi sevenleri de bizim sevdiklerimizi de üzmeyelim, kalın sağlıcakla. Çaykur Rizespor sevenlerine ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

NELER DEMİŞTİ?

Süper Lig’in 32. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’ya 2-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman, basın toplantısında açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

Deneyimli çalıştırıcı, Kasımpaşa’nın kendilerinden daha fazla galibiyeti istediğini aktararak, “Rakibimiz bizden daha fazla istedi. Hak ettikleri galibiyeti aldılar. Belli dönem mücadelenin içinde kaldık. Kendi adımıza riskli oyuncularımızı kullanmadık. 3 sarı kartlı birkaç tane oyuncumuz vardı. Bu riski alamadık. İkinci yarı duruma göre parça parça bu oyuncuları kullandık. Oyun içerisinde istediğimiz hareketliliği sağlamadı. Özellikle pandemiden sonra yoğun bir maç trafiği oldu. Oyuncuların yorgunluğunu normal karşılamak lazım. Her şeye rağmen bazı oyunculardan fazla performans beklerdim. Umuyorum kısa sürede kendi futbol seviyelerini üste çekerler. Bugün herkesin kendi adına çıkaracağı dersler var" açıklamasını yapmıştı.

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!