Son Dakika: Bursaspor'da Mustafa Er dönemi sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Bursasporda Mustafa Er dönemi sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2021 15:00

Bursaspor, teknik direktör Mustafa Er ile yolların ayrıldığını açıkladı. Sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalanan genç teknik adamın bu sezonki kariyeri kısa sürdü.

Haberin Devamı

Bursaspor, teknik direktör Mustafa Er ile yolların ayrıldığını duyurdu.

İŞTE O AÇIKLAMA

Kulübümüzde teknik direktörlük görevini üstlenen Mustafa Er ile yollarımız ayrılmıştır.

Mustafa Er ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları hizmetler ve katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar dileriz.

MUSTAFA ER'İN BURSA MACERASI KISA SÜRDÜ

Bursaspor’da teknik direktör Mustafa Er ile yollar ayrılırken, sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalanan genç teknik adamın bu sezonki kariyeri kısa sürdü.

Süper Ligin 2016-17 sezonunda Bursasporun deplasmanda Trabzonsporu 2-1 yenerek ligde kaldığı mücadelede takımın başında olan genç teknik adam, ertesi sezon da Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen ile kulübün yollarını ayırmasının ardından göreve gelerek, takımın başında son 6 maça çıktı.

2020/21 sezonu itibarıyla yeniden takımın başına geçen Mustafa Er ile 1 yıllık sözleşme imzalanırken, Bursaspor, TFF 1’inci Ligi 10. sırada tamamladı. Bu sezonun başında ise tekrar anlaşma sağlanan 41 yaşındaki teknik adam ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Ancak, TFF 1’inci Ligin ilk haftasında, sahasında ağırladığı Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Bursasporda teknik direktör Mustafa Er ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, genç teknik adama verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür edildi.

Aktif futbolculuk kariyerinde Bursasporun altyapısından yetişen ve uzun yıllar yeşil beyazlı forma ile ter döken Mustafa Er, A takımın başında ise toplamda 46 maçta görev aldı. Bu mücadelelerin 19unu Bursaspor kazanırken, yeşil beyazlılar 21 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Geride kalan 6 mücadele ise eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, 100 TL oyna 100 TL kazan!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!