Son Dakika: Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Fatih Kuruçuk...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Beşiktaştan Fenerbahçeye transfer çalımı Fatih Kuruçuk...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2021 08:32

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi... Beşiktaş, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon imza aşamasına geldiği Fatih Kuruçuk için devreye girdi.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük ile sözleşmesi biten Fatih Kuruçuk için ilk teması gerçekleştiren Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın'dan ‘Olur’ yanıtını alınca işe resmiyet kazandıracak.

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği, Karagümrük'le sözleşmesi biten Fatih Kuruçuk için Beşiktaş devreye girdi. 23 yaşındaki stoperle siyah-beyazlılar, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de ilgilenmişti.

4 sezon boyunca Karagümrük forması terleten Fatih için görüşme yapan siyah-beyazlılar uygun rakamların oluşması halinde oyuncunun transferini teknik direktör Sergen Yalçın'a sunacak. Yalçın'ın vereceği raporda yer bulması halinde Fatih'in transferi için daha ciddi adımlar atılacak. Geçtiğimiz sezon 16 resmi maçta forma giyen 1.92'lik stoper 1460 dakika sahada kalırken gol ya da asist kaydedemedi.

Haberin Devamı

Önce Yalçın sonra Karaman

Beşiktaş'ta Gudjufi ve Salih Uçan'dan sonra transferi bitirilmek istenen üçüncü isim Kenan Karaman... 27 yaşındaki forvetin menajeriyle Sergen Yalçın'ın görüşmesi sonrası masaya oturulacak.

Umut Nayir'e Cagliari kancası

Geçen sezonu H.Split'te kiralık geçiren Umut Nayir için 400 bin Euro satın alma opsiyonu devreye girmedi ve Umut, Beşiktaş'a döndü. 27 yaşındaki forvet için İtalyan Cagliari nabız yokluyor

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!