Son Dakika: Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar’ın yerine ilk hedef İsviçreli Haris Seferovic

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Beşiktaşta Vincent Aboubakar’ın yerine ilk hedef İsviçreli Haris Seferovic
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2021 07:00

Beşiktaş yönetimi öncelikle santrfor transferini bitirmeyi planlıyor. Sözleşmesi sona eren Vincent Aboubakar’ın yıllık 3 milyon Euro istemesi ve kiralık oynayan Cenk Tosun’un Everton’a dönecek olması nedeniyle santrfor arayışına başlayan Beşiktaş Yönetimi ilk etapta Haris Seferovic’i gündemine aldı.

Haberin Devamı

Siyah beyazlılar bu sezon Benfica’da 47 maçta 26 gol, 7 asist üreten Boşnak asıllı İsviçreli santrforu kiralık olarak renklerine katmayı planlıyor.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, menajerlerin Seferovic’in yanı sıra Kuzey Makedonya’nın Shkupi takımından Senegalli ön libero Lamine Diack, Zürih’ten Kosova asıllı İsviçreli sol bek Fidan Aliti ve Anderlecht’ten kaleci Timon Wellenreuther’i önerdiğini söyledi.

Ayrıca Giresunspor ve Adana Demirspor’dan isimlerini gizli tuttuğu iki futbolcuyla görüştüklerini belirten Kocadağ, “Bu sezon olduğu gibi kulübümüzün imkanlarına en uygun futbolcuların transfer edeceğiz” diye konuştu.

DORUKHAN TOKÖZ: iLERiDE NE OLUR BiLEMEM

Beşiktaş’taki geleceği belirsiz olan Dorukhan Toköz, şampiyonluk kutlamasında Sezen Aksu’dan ‘Gidiyorum’ şarkısını çaldırmasıyla ilgili, “Şarkıyı da Beşiktaş’ı da çok seviyorum. O yüzden seçtim. Bakalım ileride ne olacak göreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!