Son Dakika: Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan futbolculara net mesaj! "İsimlere değil performansa bakarım"

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Beşiktaşta Sergen Yalçından futbolculara net mesaj İsimlere değil performansa bakarım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2021 07:00

Sergen Yalçın, başta yeni transferler olmak üzere tüm futbolculara net mesajlar verdi. Ahmet Nur Çebi yönetiminin olağanüstü işler yaparak kimsenin tahmin edemeyeceği oyuncuları getirdiğini belirten Yalçın, “Her biri farklı özelliklere sahip, marka olmuş futbolcular transfer ettik. Ancak benim için isimler değil, performanslar önemlidir” diye konuştu.

Haberin Devamı

Spor Servisi / İsmail ER - Alex Teixeira ve Michy Batshuayi’den sonra Miralem Pjanic’i de alarak kadrosundaki dünyaca ünlü yıldızlara bir yenisini ekleyen Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, yapılan flaş transferler ve ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Yönetimin olağanüstü işler yaparak kimsenin tahmin edemeyeceği oyuncuları getirdiğini belirten Yalçın, “Bu sene aramıza yeni katılan Alex Teixeira, Batshuayi, Salih, Kenan, Can, Umut Meraş, Mert Günok ve Pjanic’in bize büyük güç katacağına inanıyorum. Geçen yıldan daha geniş bir kadroya sahip olduk. Her biri farklı özelliklere sahip, marka olmuş futbolcular transfer ettik. Ancak benim için isimler değil, performanslar önemlidir. Beşiktaş’a o gün kim daha faydalı olacaksa, onu oynatacağız” dedi. Futbolcunun yeteneği kadar kulübe ve camiaya uyumunun da önemli olduğunu vurgulayan Yalçın, geçen sezon kazanılan şampiyonlukta takım içindeki arkadaşlığın ve dayanışmanın büyük rol oynadığını ifade etti.

Haberin Devamı

Rakipler de iyi transfer yaptı

Zirve yarışındaki olası rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un da iyi transferler yaptığını ifade eden Yalçın, “Bu sezon Süper Lig daha keyifli ve zorlu geçecek. Çünkü takım kaliteli futbolcular aldılar. Her zaman söylediğim gibi; beni rakipler değil Beşiktaş ilgilendirir. Bu sene Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele edecek olmamız bize yeni bir misyon yüklüyor. Süper Lig’den daha çok, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı skorlar elde ederek Avrupa’daki ülke puanımızı yükseltmek” diye konuştu.

Sergen Yalçın, özellikle Devler Ligi’nde başarılı olabilmek için geçen sezonlardan çok daha sıkı çalışmak zorunda olduklarını belirterek, “Hedeflerimize ulaşacak gücümüz var ama her şeyden önemlisi çok çalışmak zorundayız. Beşiktaş Teknik Direktörlüğü’ne ilk geldiğim gün de söylemiştim; hedefimiz her zaman futbol kalitesini artırmak ve Avrupa’da Beşiktaş’ın ismini gururla duyurmak. Çünkü bu camia her şeyin en güzelini, en iyisini hak ediyor” ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN’IN MiNiK UĞURU LEYLA

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın gözü şu aralar minik Leyla’dan başkasını görmüyor! Yakın arkadaşı ve komşusu Serhat Mert ile eşi Mina’nın bebeği Leyla’yı kucağından indirmeyen Yalçın, “Leyla, gözünü Beşiktaş’ın şampiyonluğu ile açtı. Dünyaya gelmek için Beşiktaş’ın şampiyonluğunu bekledi.

Son Dakika: Beşiktaşta Sergen Yalçından futbolculara net mesaj İsimlere değil performansa bakarım

Ben de Leyla’nın uğuruna inanıyorum ve onunla geçirmediğim güne üzülüyorum” dedi. Antrenman bitiminde soluğu Leyla’nın yanında aldığını belirten Yalçın, “Çocuk sahibi olmak çok güzel duygu. Rahmetli babam hep torun isterdi. İnşallah ben de bir gün evlat sahibi olurum” ifadelerini kullandı.

Pro Sanal Bahis sadece Misli.com'da! Türkiye'de ilk ve tek, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!