Son Dakika Beşiktaş Transfer Haberi: Sergen Yalçın, savunma bakanı Diego Godin'i istiyor

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Beşiktaş Transfer Haberi: Sergen Yalçın, savunma bakanı Diego Godini istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2021 15:31

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, defans hattını Uruguaylı yıldız Diego Godin'le güçlendirmeyi planlıyor. Ekonomik kriz yaşayan İtalyan ekibinin maliyeti düşürmek için Godin’i göndermeye sıcak bakması transferde siyah beyazlıların elini güçlendirirken yönetici Kocadağ “Cagliari’den haber bekliyoruz. Büyük ihtimalle Godin, Beşiktaş forması giyecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Spor servisi / İsmail ER - Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın verdiği transfer listesinin ilk sırasında yer alan Diego Godin ile büyük ölçüde anlaştı.

Uruguaylı futbolcuyu 2 yıldır takip ettiklerini belirten Yalçın “Benim sistemime uyan hem defansif hem de ofansif yönü var. Tecrübesiyle de özellikle Şampiyonlar Ligi’nde takıma önemli katkı vereceğini düşünüyorum” dedi.

Yönetici Emre Kocadağ da 2023 yılında Cagliari ile sözleşmesi bitecek olan Godin’in Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığını söyledi.

Cagliari, Kartal’dan 2 gün süre istedi

35 yaşındaki futbolcunun kendilerine olumlu yanıt verdiğini ifade eden ve bonservis için görüşmelerin devam ettiğini belirten Kocadağ “Godin gelmek için ısrarcı. Takımı ise bonservis ücretini asgariye indirmek için 2 gün süre istedi. Biz de haber bekliyoruz. Büyük ihtimalle Godin, Beşiktaş forması giyecek” dedi.

Haberin Devamı

Ekonomik kriz yaşayan İtalyan ekibinin takım maliyetini düşürmek ve sıkıntıların bir nebze hafifletmek için Godin’i göndermeye sıcak bakması transferde Kartal’ın elini güçlendiriyor.

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!