Son Dakika: Beşiktaş'ta Bruno Pinheiro için geri sayım! İstanbul'a geliyor iddiası...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Beşiktaşta Bruno Pinheiro için geri sayım İstanbula geliyor iddiası...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2021 16:05

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bruno Pinheiro oluyor. Siyah-beyazlı ekibin, anlaşma sağladığı Portekizli teknik adamı İstanbul'a davet ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için vereceği karar konusunda son aşamaya geldi. 

Beşiktaş yönetimi, yeni teknik direktör için Portekizli Bruno Pinheiro, Şenol Güneş ve Rıza Çalımbay’ı aday olarak belirlemiş ve son kararı başkan Ahmet Nur Çebi’ye bırakmıştı.

Futbol A.Ş Genel Müdürü Ceyhun Kazancı ile sürekli istişare halinde bulunan başkan Çebi, yönetimin büyük bir bölümünün de istediği Bruno Pinheiro’da karar kıldı.

'İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ'

Siyah-beyazlı kulübün, Pinheiro’dan kulübü Estoril ile sözleşmesini feshetmesini istediği ve Portekizli teknik adamı İstanbul’a davet ettiği öğrenildi.

Portekizli teknik adam ile görüşmelerin resmiyete dökülmesi halinde anlaşma 1.5 yıllık olacak.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ İLE EL SIKIŞILDI AMA...

Yönetim kurulu Sergen Yalçın sonrası ilk olarak Şenol Güneş ile el sıkışmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi, takımı Güneş’e emanet etmek istesede, yönetim kurulunda fikir birliği sağlanamadı.

Futbol A.Ş Genel Müdürü Ceyhun Kazancı’nın Pinheiro için yaptığı sunum ve yapay zeka sonuçlarına göre Portekizli çalıştırıcının Beşiktaş’a en uygun isim olarak belirlemesi yönetimde kabul gördü.

Yönetim kurulunda Pinheiro için de fikir birliği yok. Bazı yönetim kurulu isimleri oylarını Şenol Güneş’ten yana kullandı.

DERBİDE ÖNDER KARAVELİ TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine U-19 teknik direktörü Önder Karaveli yönetiminde çıkacak. Portekizli teknik adamın görevine gelecek hafta başlaması planlanıyor.

Pinheiro’nun gelişinden A Takım’da kalacak Karaveli, yardımcı antrenörü olarak Portekizli çalıştırıcının ekibine dahil edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!