Son dakika: Beşiktaş'ta Aboubakar'ın maaş isteği yönetimi şoke etti! Rest çekildi...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Beşiktaşta Aboubakarın maaş isteği yönetimi şoke etti Rest çekildi...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2021 09:53

Geçen sezon Beşiktaş'ta 1.5 milyon Euro’ya oynayan Aboubakar önümüzdeki yıl için 3.5 milyon Euro + bonus istedi. Yönetimin 2 milyon Euro + bonusluk teklifini kabul etmeyen Kamerunlu golcüye, "Ya kalırsın ya gidersin" resti çekildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta Aboubakar krizi yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle sezonun son 6 haftasında forma giymeyen Kamerunlu golcünün opsiyonlu olarak imzaladığı ve yıllık 1.5 milyon Euro ücreti olan sözleşmesindeki, ‘30 maçta oynarsa sözleşme uzar’ maddesi nedeniyle sakatlığını bahane edip daha yüksek transfer ücreti almak için oynamadığı iddia edilmişti. Aboubakar 30 maç maddesinden sonra haberi olduğunu iddia ederken yönetim de yıldız oyuncunun sakatlığının doktor raporlarıyla sabit olduğunu belirtmişti.

1.5 milyon Euro fark

Bu gelişmelerin ardından Aboubakar ile yeni sözleşme için temas kurulduğu ve rakam konuşulduğu belirtildi. Fanatik'in haberine göre önümüzdeki sezondan itibaren yıllık 3.5 milyon Euro ve bonus istediği kaydedilen Kamerunlu forvete yönetimin 2 milyon Euro ile bonus ödemeyi teklif ettiği öğrenildi. Önerilen rakamı kabul etmeyen Aboubakar’a olumsuz yanıtı sonrası yönetimin "Ya kalırsın ya gidersin" restini çektiği bildirildi.

Haberin Devamı

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!