Son Dakika: Beşiktaş'a kötü haber! Domagoj Vida ve Alex Teixeira Borussia Dortmund maçında yok...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Beşiktaşa kötü haber Domagoj Vida ve Alex Teixeira  Borussia Dortmund maçında yok...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2021 12:54

Beşiktaş’ta Domagoj Vida ve Alex Teixeira, sakatlıkları nedeniyle çarşamba günü oynanacak Borussia Dortmund maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'a Domagoj Vida ve Alex Teixeira'dan kötü haber geldi.

Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Domagoj Vida ve Alex Teixeira, sakatlıkları nedeniyle çarşamba günü oynanacak Borussia Dortmund maçında forma giyemeyecek.

Tıpkı Domagoj Vida ve Alex Teixeira gibi Yeni Malatyaspor maçında sakatlık yaşanayan Kevin N’Koudou ise durumu ciddi değil. Fransız oyuncu Dortmund maçında forma giyebilecek.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Futbol Takımımızın Süper Lig’in 4. haftasında Vodafone Park’ta Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçta sağ ayak tabanında hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Domagoj Vida’nın Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde ayak iç adale grubunda ve taban altı bağ dokusunda (plantar fasia) ödem ve zorlanma tespit edilmiş, aynı müsabakada oyuna devam edemeyen bir diğer oyuncumuz Alex Teixeira’nın yapılan değerlendirmesinde ise uyluk arka adalesinde gerilme saptanmıştır. Vida ile Teixeira’nın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!