Son Dakika: Beşiktaş'a Alman ekolü

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Beşiktaşa Alman ekolü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2021 07:00

Sergen Yalçın, Telat Üzüm ile görüş alış verişinde bulunduğunu söyledi. Başarılı teknik adam, Alman Futbol Federasyonu’nda antrenör ve scout olarak görev yapan deneyimli çalıştırıcı Telat Üzüm ile yeni sezon için oyun şablonları ve oyuncu performansları konusunda çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Spor servisi / İsmail ER - Yeni sezonda hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın Alman Futbol Federasyonu’nda (DFB) görev yapan Telat Üzüm ile sistem ve performans konusunda fikir alış verişinde bulunuyor. DFB’de antrenör ve scout olarak görev yapan, aynı zamanda Christoph Daum’un eski yardımcısı olan Üzüm ile yeni sezon için oyun şablonları ve oyuncu performansları konusunda çalışmalara başladığını belirten Yalçın şunları söyledi:

‘YENiLiKLERE AÇIĞIM’ 

“Malum son yıllarda Alman futbolunun performansı üst seviyede. Altyapılardaki çalışmaları sayesinde çok önemli yerlere geldiler. Telat Üzüm hocamız, Alman Milli Takımı’nın scout ekibinde yer alan, donanımlı bir teknik adam. Telat Hocamızdan görüş ve öneri alacağız. Bu meslekte yeniliğe açık olmak gerek. Gerektiğinde takımın teknik adam diplomalı malzemecisi Erdal Erdem’den fikir alıyorum.”

Haberin Devamı

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!