Son dakika | Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e gönderme: Bugün konu Leyla değil

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2020 11:44

Beşiktaş Kulübü 2020-2021 sezonu formalarını tanıttı. Basın toplantısında konuşan Ahmet Nur Çebi, Mensah transferinin sorulması üzerine "Forma lansmanı yaparken, Bernard Mensah'ı konuşmanın yeri değil. Bugün konu Leyla konusu değil, bugün konu Adidas. Sayın Mustafa Cengiz'i anlayabiliyorum. İnsanların canı sıkılınca, sertleşebilirler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in siyah-beyazlı takımın yeni transferi Bernard Mensah ve transfer limiti konusu ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

"BUGÜN KONU LEYLA DEĞİL"
Vodafone Park'ta gerçekleştirilen yeni sezon formalarının tanıtımında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çebi, "Bugün konu Leyla konusu değil Adidas. Sayın Cengiz'i anlayabiliyorum. İnsanlar bazen canları sıkıldığında sertleşebilirler. Söylemleri doğru. Galatasaray da dahil olmak üzere geldiysek Sayın Cengiz'in söylediği sebeplerle geldik. Bir hafta evvel başkanların olduğu bir Whatsapp grubuna 'Transferde menajer ve oyuncuların oyunlarına gelmeyelim. Saygılı ve hoşgörülü olup fiyatları arttırmak isteyenlere katkı vermeyelim' demiştim" diye konuştu.

Haberin Devamı

"KOSKOCA GALATASARAY BAŞKANI ÖYLE DİYORSA, ÖYLEDİR"
Mensah konusuna değinen Çebi, "Bizden kendisinin Mensah'ın arkasından koştuğuna dair resmi bir söylem çıkmadı. Koskoca Galatasaray Başkanı öyle diyorsa öyledir. Ben Mensah'ı gördüm, yalan konuşacak bir çocuk değil." dedi.

"İHTİYACIMIZ VAR, UMARIM FORVET GELİR"
Forvet transferi ile ilgili bir soruya Çebi, "Umarım gelir. Bir ihtiyacımız var. Forvet için formayı kimin giyeceğini ben de merak ediyorum. Araştırmalar, çalışmalar devam ediyor. Transferler imza atıldıktan sonra gerçekleşmiş sayılır. İmza atıldığı gün haberiniz olacak." şeklinde cevap verdi.

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!