Son Dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi kurası saat kaçta? Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor’un rakipleri belli oluyor

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi kurası saat kaçta Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor’un rakipleri belli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2021 07:48

Aslan’ı tur atlaması halinde Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda birbirinden zorlu rakipler bekliyor olacak. GalataSaray’ın elenmesi halinde gideceği Avrupa Ligi’ndeki, Trabzonspor ve Moldova’dan Petrocub’ı elemesi durumunda Sivasspor’un Konferans Ligi’ndeki rakipleri de kuradan çıkacak toplarla belirlenecek. Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi kurası saat kaçta açıklanacak?

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray-PSV eşleşmesinin eleyen ve elenen tarafın bir sonraki turda eşleşeceği rakibi bugün 13.00’te çekilecek kurayla belli olacak.

Aslan tur atlarsa Monaco, Shakhtar Donetsk, Benfica veya Celtic-Midtjylland eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Temsilcimizin elenmesi ve UEFA Avrupa Ligi’ne gitmesi durumunda 3. eleme turundaki muhtemel rakipleri ise Jablonec, Anorthosis ve St Johnstone. Galatasaray çarşamba günü deplasmanda PSV ile ilk maçını oynayacak. Rövanş 28 Temmuz’da İstanbul Başakşehir Stadı’nda oynanacak.

Ayrıca saat 15.00’te Konferans Ligi’nde Trabzonspor ve turu atlaması halinde Sivasspor’un olası rakipleri de belli olacak. Seri başı olmayan iki ekibimizi Steaua Bükreş, Rosenborg, Maribor, Apollon Limassol, Karabağ, Astana, Anderlecht gibi muhtemel rakipler bekliyor. Üçüncü eleme turu 5-12 Ağustos’ta oynanacak.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!