Son Dakika: Arsenal'dan dev transfer! 50 milyon pound ödediler...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Arsenaldan dev transfer 50 milyon pound ödediler...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2021 18:34

Son dakika transfer haberi... Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Brighton forması giyen İngiliz stoper Ben White'ı kadrosuna kattı ve 23 yaşındaki savunmacıyla uzun süreli sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, yaz transfer döneminin en dikkat çeken hamlelerinden birine imza attı. Londra ekibi, Brighton'da forma giyen stoper Ben White ile sözleşme imzaladı.

Sözleşme süresine ve bonservis bedeline dair bilgi verilmezken, Arsenal'ın 23 yaşındaki savunmacıyla 5 yıllık sözleşme imzaladığı ve bu transfer için 50 milyon pound bonservis ödediği öne sürüldü.

İmzanın ardından açıklamalarda bulunan Arsenal kulüp direktörü Edu, "Ben, bizim için bu yaz önemli bir hedefti. Biz çok heyecanlandıran o kadar çok özelliği var ki... Ben, harika bir geleceği olan bir futbolcu. Savunmada çok güçlü ve üst düzey tekniğiyle topa fazlasıyla hakim. Bizimle büyümesini dört gözle bekliyoruz" dedi.

Teknik Direktör Mikel Arteta ise, "Ben, bizim için savunma adına en iyi hedefti ve transferin bitmesinden çok memnunuz. Ben, son iki yılda Brigton ve Leeds United gibi takımlarda oynadı ve çok iyi teknik adamlarla çalıştı. Top ayağındayken çok rahat ve akıllı bir savunmacı. Stili bize çok uyuyor ve hala genç. Uzun vadeli planlarımızın merkezinde yer alacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!