Son Dakika: Arjantin'den olay Mauro Icardi iddiası! Futbolu bırakıyor mu? Kafa karıştıran gelişmeler...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2022 11:48

Galatasaray'da gündem Mauro Icardi. Arjantin basınında yer alan bir iddiaya göre, Wanda Nara ile ayrılan Mauro Icardi futbolu bırakma kararını değerlendiriyor. İşte yaşanan son kafa karıştırıcı gelişmeler...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda golsüz berabere kalan Galatasaray'da hafif sakatlığı sebebiyle kadroya alınmayan Mauro Icardi'nin Arjantin'e gitmesinin yankıları sürüyor.

Hafif sakatlığı sebebiyle Adana'ya gitmeyen Mauro Icardi'nin apar topar Arjantin'e uçtuğu ortaya çıkmıştı. Arjantin basınından Teleshow'un haberine göre Cumartesi sabahı ülkeye iniş yapan Mauro Icardi, Wanda Nara ile kızlarının olduğu eve gitmek istemiş ancak hüsrana uğramıştı. Wanda Nara, Arjantinli futbolcuyu eve almak istememişti. Nara'nın korumaları da Icardi'yi zorluk çıkarmaması konusunda uyarıp evden uzaklaştırmıştı.

Son Dakika: Arjantinden olay Mauro Icardi iddiası Futbolu bırakıyor mu Kafa karıştıran gelişmeler...

Haberin Devamı

İSTANBUL'A DÖNDÜ, PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Arjantin'den İstanbul'a dönen yıldız futbolcunun son paylaşımı yine gündem oldu. Mauro Icardi, kişisel Instagram hesabından uçakla İstanbul'a dönüş yolculuğundan bir fotoğraf paylaştı.

Arjantinli golcü yaptığı paylaşımda, "Mutlu biri olarak geri dönüyorum" ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcunun, bu paylaşımı Wanda Nara ile barıştığı şeklinde yorumlanırken birkaç saat sonra geçtiğimiz günlerde takipten çıktığı Wanda Nara'yı yeniden takip etmeye başladı.

Son Dakika: Arjantinden olay Mauro Icardi iddiası Futbolu bırakıyor mu Kafa karıştıran gelişmeler...

FUTBOLU BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYOR İDDİASI

Arjantin'de yayın yapan radyo kanalı RedBoing'in iddiasına göre Mauro Icardi, kendisi adına radikal bir karar almayı düşünüyor. Icardi'nin bu kapsamda futbolu bırakma ihtimalini düşündüğü öne sürüldü.

Mauro Icardi geçmişte Wanda Nara'yı aldatmış ve ikili ayrılmıştı. O dönem MARCA gazetesinde yer alan haberde yine Arjantinli oyuncunun futbolu bırakmayı düşündüğü ifade edilmişti.

ERDEN TİMUR NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Beyaz TV'ye Mauro Icardi hakkında verdiği röportajda yaşanan sürecin detaylarını anlatmıştı.

Haberin Devamı

"Ne diyeyim gülüyorum, başka diyecek bir şey yok. Okan Hoca söyledi. Çarşamba günü herhalde adelede vardı bir şey, sonra da son antrenmanda benzer bir şey oldu. Okan Hoca da söyledi son dönemde yaşadığı bir şey oldu için zaten mental olarak da bir şey yok. Hiçbir şey yok. Komik yani. İnanmak da istemiyorum ama insanlar böyle şeyler çıkartarak yıpratmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum. Herkes milli takım arasında gitti. Mata da gitti, şimdi BAY haftamız var yine Mata da gidecek. Son anda geldikleri için eşyalarını falan topluyorlar. Icardi'nin konusu da ailesel şeyler için gitti."

"Bilerek mi çıkartılıyor, hakikaten bizim aramızdan mı çıkıyor bilmiyorum ama öyleyse eğer çok üzücü bir şey. Herkesin dönem dönem sorunları olabiliyor ailesinde de. Bu sadece futbolculara özgü bir şey değil. Herkese olabiliyor. On gün olan bir insan ile ilgili bu kadar tevatür şey konuşuluyor. Anlamakta zorluk çekiyorum. Tek başına gitmiş olsa hadi diyeceğim ki yanlış anlaşılıyor. Herkes gidiyor."

Haberin Devamı

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında Icardi'nin kadroda olmamasıyla ilgili gelen soruya şu yanıtı vermişti.

"Arka adalesinde bir sorun olmuştu. Son idmanda durumuna baktık ama ağrısı devam ediyordu. Geçen haftası pekiyi geçmedi. Sadece saha içi değil, özel hayatında da iyi geçmeyen bir hafta oldu onun için. Ağrısı da devam edince kadroya almadık. Önümüzdeki maçta bizimle birlikte olacaktır."

Son Dakika: Arjantinden olay Mauro Icardi iddiası Futbolu bırakıyor mu Kafa karıştıran gelişmeler...

GEÇEN HAFTA BARIŞTIKLARI SANILMIŞTI

Wanda Nara - Mauro Icardi çifti, geçen hafta Pazar gününü oldukça hareketli geçirmişti. Wanda Nara, 22 Eylül akşamı, Icardi ile 9 yıllık ilişkilerinin sona erdiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Haberin Devamı

"Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum." ifadelerini kullanan Wanda Nara, sosyal medyadan kendisine gelen tepkilere cevap vermişti: Kalma arzusundaydım ama ayrıldım. Bu içimi acıtıyor ama ruh sağlığım için bunu yapmak zorundaydım. Bencil olmak zorundaydım ve kendimi seçtim. Beni de düşünün.

ICARDI SOSYAL MEDYADAN MESAJLARINI İFŞA ETTİ

Boşanmaları ve mal paylaşımı ile ilgili haberlerin çıktığı sırada Icardi, 25 Eylül günü akşama doğru Wanda Nara ile mesajlaşmalarını ifşa etti.

Wanda: Neredesin sen?
Icardi: ?
Wanda: Sen bana sorunca ben de aynı yanıtı vereceğim
Icardi: Yalnızım, sen beni terk ettin. Sana açıklama yapmak zorunda mıyım? Şimdi de hayatımı mı yönetmek istiyorsun?
Wanda: Çocuklarla birlikte olman gerekirken başka yerdesin. Nerede olduğunu söylemiyorsun öyle mi? Bu senin için daha kötü.
Icardi: "Ne kadar da zehirli!
Wanda: Sen de uyanık bir yalancısın!

Haberin Devamı

Icardi daha sonra Wanda Nara'nın kendisini aradığı ekranın görüntüsünü paylşaştı ve takipçilerine 'Açayım mı, açmayayım mı?' diye sordu.

KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM: SENİ SEVİYORUM ZEHİRLİ

Mesajları ifşa etmesinden kısa bir süre sonra Wanda Nara ile görüntülü konuştuğunu ekranın görüntüsünü paylaşan Icardi, 'Seni seviyorum zehirli' notunu düştü. Bu paylaşım, ikilinin barıştığı yönünde yorumlandı.

KARŞILIKLI İHANET İDDİALARI! TAKİPTEN ÇIKTILAR

2021 yılının sonunda da ayrılan ünlü çift, Icardi'nin sosyal medya üzerinden özür dilemesiyle barışmış ve evliliklerine devam etmişti. O dönem Icardi'nin evlilik dışı bir ilişki yaşladığı ortaya çıkmış, Wanda Nara'nın da Arjantinli futbolcuyu korumasıyla aldattığı iddia edilmişti. Son olarak Icardi'nin İstanbul'da çocuklarıyla vakit geçirdiği sırada Nara'nın ünlü rapçi L-Gante ile bir gece kulübünde olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu yaşananların ardından ikili birbirlerini takipten çıkardı.

Son Dakika: Arjantinden olay Mauro Icardi iddiası Futbolu bırakıyor mu Kafa karıştıran gelişmeler...

ICARDI'NİN YASAK AŞKI MESAJLARI İFŞA ETTİ

Arjantin basını, Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin ayrılığıyla sarsılırken bir bomba da sosyal medyaya düştü. Guendalina Rodriguez isimli bir model ve sosyal medya fenomeni, Icardi ile 2019 yılından bu yana ilişkisi olduğunu açıkladı.

Trans birey olan Guendalina Rodriguez, 36 bin takipçili Instagram hesabından Mauro Icardi ile WhatsApp mesajlaşmasını yayınladı. Icardi'nin numarasının başında Türkiye'nin ülke kodu olan +90'ı görünür bırakıp numarayı gizleyen Rodriguez, "2019'dan beri çekişkilerle dolu bir ilişkimiz var. Aralıklı bir romantizm diyebilirim. Wanda ve çocuklar olduğu için ve büyük bir kariyere sahip olduğu için bunu ne kabul edebildi ne de reddebildi. Birlikte olduk ve bana 'Eğer biyolojik olarak kadın olsaydın her şey çok farklı olabilirdi.' dedi." ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi ile mesajlaşmasını da "Hazır olun! 3 yıldan sonra Bay Icardi beni unutmamış. Türk numarasından aradığını görüyorsunuz. Yakında onunla Türkiye'de olacağım." sözleriyle paylaşan Rodriguez son olarak "Şu anda boşanma sürecindeler. Bu yüzden doğru anda her şeyi açıklayacağım." dedi.

Guendalina Rodriguez'in Instagram profil fotoğrafında kendisi ile Icardi'nin Galatasaray formalı fotoğrafı yer alıyor.

AYRILIRLARSA MAL PAYLAŞIMI ÇOK ZOR OLACAK

Wanda Nara - Mauro Icardi çifti boşanması halinde mal paylaşımı sürecinin çok zor olması bekleniyor.

Arjantin basınıdaki haberlere göre çiftin 9 yıllık evlilikleri süresinde edindikleri mal varlığı şu şekilde:

-World Marketing Football - %100 Wanda Nara'ya ait
-M19 - Mauro Icardi'nin markası
-Wanda Kozmetik
-7 lüks araba (Lamborghini Huracan Spyder, Bentley Bentayga, Rolls Royce Ghost, Hummer H2, Mercedes Benz G-Serisi, Range Rover, Cadillac Escalade)
-Arjantin'de 5 ev
-İtalya'da 4 ev
-Como Gölü kenarında bir villa
-Galliate'de bir villa

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!