Son Dakika: Ali Koç yeni yol haritasını bu sözlerle anlattı! Vitor Pereira...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Ali Koç yeni yol haritasını bu sözlerle anlattı Vitor Pereira...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2021 07:00

Son dakika haberi... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni hol haritası hakkında önemli ipuçları verdi: Her koşulda Pereira’nın yanında olunacak, hiçbir futbolcu satılmayacak, transferde etik davranılacak ve yönetimi yıpratıcı kampanyalarla mücadele edilecek.

Haberin Devamı

Spor Servisi - Süleyman ARAT Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önceki akşam Haber Global’de ‘Az Önce Konuştum’ programında sarı lacivertli camiaya bundan sonra izleyeceği yol haritası konusunda önemli mesajlar verdi. Koç’un programda söylediği bazı kritik cümleler ve altında yatan mesajlar şöyle:

1) NE DEDİ: ‘Pereira ile Mesut Özil’in arası bozuk havası yaratıyorlar. Hoca Altay maçında Muhammed tercihini yaptı. Bu olabilir. Kimse isminden dolayı oynamayacak.

MESAJ: Her koşulda Vitor Pereira’nın yanında olacak. (Pereira bir önceki döneminde bu desteği bulamamış ve sorun yaşadığı Robin Van Persie kendisine tercih edilmişti)

2) NE DEDİ: Biz Pelkas’ı yollasak, Pelkas gitmez. 40 yıllık Fenerbahçeli oldu. Keza Attila Szalai... Biz göndermek istesek ne yapar eder kalmanın bir yolunu bulur.

Haberin Devamı

MESAJ: Bu sezon tek hedef Süper Lig şampiyonluğu. Bunu başarana dek takımdan hiçbir futbolcu gönderilmeyecek. Bu yönden taraftarlarımızın içi rahat olsun.

3) NE DEDİ: Dorukhan’la ilgilendik ama Ahmet Nur Çebi, “Ocakta size gelirse gönül koyarım” dedi, bir daha oyuncuyu düşünmedik. Ghezzal ve Rosier’le ilgilendiğimiz de yalan.

MESAJ: Biz transferde etik davranıyoruz. Önce futbolcuyla değil, kulübüyle görüşüyoruz ve kimseyi ayartmıyoruz. Aynısını rakiplerden de beklemek hakkımız.

4) NE DEDİ: Sosyal medyada beni hedef alan çalışmalar var. Bize ayak direten futbolcu da, menajer için randevu çabası içine giren gazeteciler de ayağını denk alsın!

MESAJ: Artık her şeyin üzerine giden bir yönetim olacak. Sosyal medyada başkanı yıpratıcı kampanya düzenleyenlerle sonuna dek mücadele edecek.

Pro Sanal Bahis sadece Misli.com'da! Türkiye'de ilk ve tek, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!