Son Dakika: Alexander Sörloth için dev kapışma! Beşiktaş'ın ardından...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Alexander Sörloth için dev kapışma Beşiktaşın ardından...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2022 09:53

Beşiktaş'ın bir süredir peşinde olduğu Norveçli golcü için Fenerbahçe de harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, Sörloth'un şartlarını araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Sahada kozlarını paylaşan Beşiktaş ile Fenerbahçe, transferde de karşı karşıya gelecek gibi görünüyor. Siyah-Beyazlılar, bir süredir Alexander Sörloth için girişimlerde bulunuyordu. Kara Kartal, golcü oyuncu için Leipzig'e 6 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif edip beklemeye geçmişti. Sörloth için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre; transferde önceliğini kaliteli bir forvete verecek olan Sarı-Lacivertliler, 26 yaşındaki yıldızın şartlarını öğrenmek için harekete geçti. Fenerbahçe, Alman ekibinin kapısını çalarak Sörloth'un bonservisini soracak. Norveçli golcünün menaceri Mike Kjölö'nün önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Kjölö'nün hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'yle görüşeceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

SOCIEDAD VAZGEÇMEDİ

Alexander Sörloth bu sezon Sociedad'ta kiralık olarak forma giyiyor. Mavi-Beyazlılar'ın 16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyordu ancak bunun tarihi geçti. İspanyol basınında çıkan haberlerde ise Sociedad'ın golcü oyuncudan vazgeçmediği, daha düşük bir bedelle Leipzig'e teklif yapacağı öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!