Son Dakika: Adana Demirspor'dan Yaşar Kemal Uğurlu'nun oğlu için geçmiş olsun mesajı! Trabzonspor maçından önce hastaneye kaldırılmış...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Adana Demirspordan Yaşar Kemal Uğurlunun oğlu için geçmiş olsun mesajı Trabzonspor maçından önce hastaneye kaldırılmış...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2022 14:22

Adana Demirspor, Trabzonspor maçı öncesinde oğlu ameliyat için hastaneye kaldırılan hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Trabzonspor karşılaşmasını yöneten Yaşar Kemal Uğurlu'nun oğlunun maçtan önce ameliyata alınmak üzere hastaneye kaldırılmasından dolayı tecrübeli hakem için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmayı yöneten FIFA kokartlı hakemlerimizden Yaşar Kemal Uğurlu'nun maç saatinde oğlunun ameliyat olmak için hastaneye kaldırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Futbolun sadece sonuca odaklı bir oyun olmadığını ve genç hakemimizin içinde bulunduğu psikolojik durumun kendisini olumsuz etkilediğini, bir babanın evladını her an düşünmesinin ve konsantrasyon sorunu yaşamasının gayet normal bir durum olduğu kanaatindeyiz.

Adana Demirspor olarak, Uğurlu ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, genç kardeşimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Haberin Devamı

YAŞAR KEMAL UĞURLU NE DEMİŞTİ?

TV100'de yayınlanan VAR Odası isimli programın yorumcusu eski hakem Deniz Ateş Bitnel, yakın arkadaşı Yaşar Kemal Uğurlu ile gerçekleştirdiği konuşmanın detaylarını canlı yayında aktarmıştı. Bitnel'in iddiasına göre Yaşar Kemal Uğurlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Maç günü oğlum hastaneye kaldırıldı. Şu anda da hastanede zaten. Ameliyat olacak. Maç günü maçı geri iade edemezdim. Türk futbolunun ve içinde bulunduğu kaotik ortamın daha fazla tartışmalara sebebiyet vermemesi adına bunu yapamazdım. İlk yarının sonuna 6 dakika ekleyip 4 dakikada bitirmemin sebebi de aklımın oğlumda olması.

Yaşar Kemal Uğurlu

BAKMADAN GEÇME!