Son Dakika | Abdullah Avcı resmen Trabzonspor'da! İşte alacağı ücret

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Abdullah Avcı resmen Trabzonsporda İşte alacağı ücret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2020 13:41

Son dakika haberi... Trabzonspor, teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'yı getirdiğini açıkladı. Bordo mavili kulüp tecrübeli teknik adamla 2.5 yıllık anlaşma imzalandığını duyurdu. Abdullah Avcı'ya ödenecek ücret de açıklandı.

Haberin Devamı

Son dakika... Eddie Newton ile yollarını ayıran Trabzonspor, teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'yı getirdiğini açıkladı.

Avcı ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanırken tecrübeli teknik adama ödenecek rakamlar da duyuruldu.

SPOR ARENA 27 EKİM'DE DUYURMUŞTU

Spor Arena'nın 27 Ekim 2020 tarihinde duyurduğu gibi; Abdullah Avcı'nın yardımcılıklarını Orhan Ak ve Egemen Korkmaz yapacak.

BEŞİKTAŞ MACERASI SORUNLU GEÇTİ

Orhan Ak, 2015'te Emre Belözoğlu ile birlikte feribottayken Beşiktaş taraftarıyla kavga etmiş ve bu görüntüler gündemi uzun süre meşgul etmişti. Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle yardımcı antrenör olarak görev yapan Ak, geçmiş yıllarda siyah-beyazlılarla arasında geçen gerginlikten dolayı Beşiktaşlı taraftarlardan özür diledi ancak bu özür siyah beyazlı taraftarlar için yeterli olmadı. Taraftarlarla yıldızı barışmayan Orhan Ak devamındaki süreçte istifasını vermişti.

İKİNCİ YARDIMCI EGEMEN KORKMAZ

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını terleten Egemen Korkmaz, Abdullah Avcı'nın bir diğer yardımcısı olacak. Trabzonspor'da oynadığı dönem kaptanlık görevini de yapan tecrübeli isim yıllar sonra bordo mavili takıma geri dönmüş olacak.

Haberin Devamı

KAP'a yapılan bildirimde şu ifadeler yer aldı.

"Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Abdullah Avcı ile 2,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre, Sayın Avcı'ya;

2020/21 futbol sezonu için 5.000.000.-TL garanti ücret,

2021/22 futbol sezonu için 6.500.000.-TL garanti ücret,

2022/23 futbol sezonu için 8.500.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

 Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla."

Haberin Devamı

AVCI YOLA ÇIKTI 

Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile sözleşme imzalamasının ardından başarılı başarılı teknik adam Trabzon'a gitmek üzere yola çıktı.
Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun İstanbul'daki ofisinde 2.5 yıllık sözleşmeye imza atan ve 16.45 uçağı ile Trabzon'a gidecek olan Abdullah Avcı İstanbul Havalimanı'nda yaptığı kısa açıklamada "Yıllırdır hep beraber Türk futbol camiasının içindeyiz. Her iki taraf için; Trabzonspor için de bizim için de yapılan anlaşma hayırlı uğurlu olsun" dedi. Avcı'nın yardımcıları dünden Trabzon'a giderken, ilk antrenman yarın gerçekleştirilecek.

2,5 YILLIK SÖZLEŞME

İmza töreninde konuşan bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Uzun yıllardır Türk futboluna hizmet veren; bilgisi, karakteri, duruşu ve tecrübesiyle tartışmasız ülkemizin en iyi teknik adamlarından Sayın Abdullah Avcı'nın Trabzonsporumuzun mücadelesine ortak olmasından dolayı çok mutluyum. Hedefleri ve hayalleri olan genç bir kadromuz var. Yetenekli, zeki, hırslı ve başarıyı arzulayan bir ekibiz. Sayın Abdullah Avcı'nın hedef ve amaçlarının da hem futbolcu yapımızla hem de kulübümüzün projeksiyonuyla örtüştüğüne inanıyorum. Bu uyumun bizi başarıya taşıyacağına eminim. Umarım camiamız sabır ve samimiyetle Trabzonsporumuzun başarısı etrafında kenetlenir. Biz zaten göreve geldiğimiz ilk günden itibaren; futbolcusuyla, teknik ekibiyle, yönetimiyle ve tabii ki taraftarıyla tüm camia olarak yan yana durmanın öneminden söz ediyoruz. Yan yana durduğumuzda Trabzonspor ailesinin neler başardığını gördük. Şimdi mücadelemizde bir sonraki aşamaya geçmeye ve yine yan yana durarak, biz bize inanarak ve güvenerek ilerlemeye, tüm camia olarak hazırız. İnşallah daha nice başarıları hep birlikte yaşayacağız" dedi.
Teknik direktör Abdullah Avcı ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Öncelikle Sayın Başkanımıza, güzel sözleri ve iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. Trabzonspor her yönüyle yakından tanıdığımız ve bildiğimiz, ayrıca samimi duygular beslediğimiz bir kulüp. Türk futboluna kazandırdığı felsefe ve elde ettiği büyük başarıların yanı sıra yetiştirdiği oyuncular ve spor adamlarıyla da bizlere her zaman öncü oldu. Bu camianın bir parçası olmaktan, verdiği mücadelenin içinde bulunmaktan, hedeflerine ortak edilmekten dolayı çok mutluyum. Yeni bir başlangıç yapıyoruz. Önümüzde uzun bir maraton var. Pandemi nedeniyle yeni dinamiklerden oluşan bir sezon var. Yetenekli, karakterli, zeki, hırslı ve başarıyı arzulayan oyuncu grubumuz var. Ancak başarı hemen yarın gelmeyecek. Çünkü zaman gerekiyor. Bizler çok çalışacağız, Sayın Başkanımızın da söylediği gibi yan yana duracağız. Biliyorum ki camiamız da desteğini bizden esirgemeyecektir. Hep birlikte bu sezonu Trabzonspor'a yakışır şekilde oynayacağız. Kenetleneceğiz ve birlikte başarıya ulaşacağız."

Haberin Devamı

Son Dakika | Abdullah Avcı resmen Trabzonsporda İşte alacağı ücret

 

 

"Sanal Oyunlar" sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!