Son Dakika | A Milli Takım'ın yeni başantrenörü Orhun Ene imzayı attı! İlk sözleri...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | A Milli Takımın yeni başantrenörü Orhun Ene imzayı attı İlk sözleri...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2020 12:13

A Milli Takım'ın yeni başantrenörü Orhun Ene basın toplantısı düzenledi, yeni sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

A Milli Takım'ın yeni hocası Orhun Ene, resmi sözleşmeye imza attı ve basının karşısına geçti.

Orhun Ene, "Geçmişe göre çok daha farklı tecrübelerim var. Ergin hoca gibi, Ufuk hoca gibi değerli antrenörlerimiz bu görevi yaptı. Beni de bu göreve beni layık gören başkanımıza, yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Milli Takım'ı destekleyen herkesin gurur duyacağı bir takım ortaya çıkaracağız." ifadelerini kullandı.

Yoğun bir döneme girdiklerini ifade eden Ene, "Zor bir sürece girdik. Milli Takım'da çalışma süreleri artık kısa. Çağırdığımız oyuncular bağlılığı, enerjiyi her zaman ortaya koymuş kişiler. Oyuncularımıza da çok büyük sorumluluk düşüyor. Bu kültürü devam ettirme amacındayız. İki maçla beraber özgüvenimizi yerine getirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ömer Onan, Ene'nin 2022 Eylül'de yapılacak Avrupa Şampiyonası'nın bitimine kadar A Milli Takımı'nın başantrenörü olacağını aktararak, "Orhun hocanın uzun yıllar milli takımımızla nice başarılar yaşayacağına ve yaşatacağına da inancımız sonsuz. Millilerimiz bu hafta 2020'deki Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek için çok önemli 2 maça çıkacak. İnanıyorum ki bu iki maçtan da galip ayrılacağız. Cuma günü saat 19.00'da Hırvatistan ile olacak. Pazar günü de saat 17.00'de Hollanda ile karşı karşıya geleceğiz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak kısa süre önce A Kadın Milli Takımı'nın fanus düzenindeki organizasyonunu düzenli bir şekilde tamamladık. Şimdi erkek milli maçlarına ev sahipliği yapacağız. Fanus düzeninde büyük bir özenle gerçekleştirilecek bu karşılaşmalar Sinan Erdem Salonu'nda oynanacak. Kovid-19 pandemisi nedeniyle biliyorsunuz çok üzülsek de seyirci alamıyoruz. Bu maçları da seyircisiz oynayacağız. Milli takımımızın iki maçı da NTV ekranlarından naklen yayımlanacak." şeklinde konuştu.

 

Misli.com'a üye ol, sanal oyun kuponu yap, 10 TL kazan! Sadece Misli'de, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!