Sergen Yalçın 45 ay sonra yuvasında!

Güncelleme Tarihi:

Sergen Yalçın 45 ay sonra yuvasında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2025 07:00

Tüpraş Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak ve Alper Akarsu’nun düdük çalacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isteyen siyah beyazlılar çıkışa geçmenin planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

Süper Lig’de 3. maçına Başakşehir karşısında çıkacak olan Beşiktaş’ta Sergen Yalçın da 1386 gün sonra siyah beyazlı taraftarın önüne çıkacak.

Tüpraş Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak ve Alper Akarsu’nun düdük çalacağı maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Kartal çıkışa geçmenin planlarını yapıyor.

Son olarak 27 Kasım 2021 tarihinde Giresunspor ile oynanan maçta Beşiktaş’ın başında yer alan Sergen Yalçın, 3 yıl 9 ay 17 gün sonra taraftarın önünde ilk maçına Başakşehir karşısına çıkacak. Çağdaş Atan ile yollarını ayıran Başakşehir’de ise geçici olarak Futbol Planlama ve Strateji Direktörü Marco Pezzaiuoli bugün kulübede yer alacak.

Sergen Yalçın 45 ay sonra yuvasında

Haberin Devamı

6- Geçen sezondan bu yana İstanbul takımlarının aralarındaki lig maçlarında en fazla galibiyeti Beşiktaş aldı. (6; G.Saray ile eşit)

7- Evinde son 7 lig maçında da gol yiyen Beşiktaş iç sahada kapama için daha uzun süreyi en son 2014’te geçirdi (8 maç).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!