Sergen Yalçın, 2. döneme iyi başlayamadı!

Güncelleme Tarihi:

Sergen Yalçın, 2. döneme iyi başlayamadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2025 07:00

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın ilk maçında üzüldü.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ikinci dönemine iyi başlayamadı. İlk olarak 2019-20 sezonunda ikinci devrenin başlarında göreve gelen Yalçın ilk iki maçında deplasmanda Çaykur Rize’yi 2-1, sahasında Gaziantep FK’yı 3-0 yenmişti. Yalçın yönetimindeki siyah beyazlı takım ikinci dönemin ilk maçında deplasmanda Alanya’ya mağlup olmaktan kurtulamadı.

Yalçın, Alanyaspor karşısında değişik bir formatla mücadele ettiklerini belirterek, “Oyuncu kalitemiz iyi, karakterli oyuncularımız var. Henüz sezon yeni başlıyor. Biz de tam o sürece denk geldik. Milli ara bizim için çok iyi olacak. Biz oyuncuları, takımı tanıyacağız, çalışma imkanı bulacağız. İyi bir hazırlık yapacağız” ifadelerini kullandı.

iLK MAÇINDA 4 DEĞiŞiKLiK YAPTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ilk maçında Lausanne maçına göre biri mecburi 4 değişiklik yaptı. Yalçın, sakat Paulista’nın yerine Djalo’yu oynatırken, Emirhan, Joao Mario ve Taylan’ın yerine de Jurasek, Kartal Yılmaz ve Ernest Muci’yi sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!