Serdar Özkan: Çok büyük pişmanlıklarım var!

Güncelleme Tarihi:

Serdar Özkan: Çok büyük pişmanlıklarım var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 16:25

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray'da da forma giyen Antalyaspor'un deneyimli oyuncusu Serdar Özkan kariyeriyle ilgili flaş açıklamalara imza attı.

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Serdar Özkan, kariyerine dair çarpıcı sözler söyledi. Radyospor'a konuşan tecrübeli oyuncunun söylediği sözlerden öne çıkanlar şunlar:

Tabii ki kariyerimde pişmanlıklarım var. Hem de çok büyük pişmanlıklarım var. Beşiktaş'ta yeterince şans buldum. Galatasaray'da o şansı buldum ama bazı şeyler oldu.

Onları futbol hayatım bittikten sonra anlatacağım. Şimdi anlatmam doğru değil. Bir gün her şeyi anlatacağım. Çok çok farklı bir kariyerim olabilirdi. Hatalarım oldu ama karşımızdaki insanların da hataları oldu.

Sadece bizde değildi hata. O yüzden çok da arkamı dönüp bakmak istemiyorum. Önüme bakmak istiyorum.

ARDA'NIN ETKİSİ YOK
Arda Turan ile dostluğumuz devam ediyor. İki güne bir konuşuruz, FaceTime yaparız. O dönem Arda Turan Galatasaray'da beraber oynamamızı çok istemişti fakat Galatasaray'a transferimde Arda'nın bir etkisi yok.

Haberin Devamı

Kendi aramızda konuşuyorduk, Galatasaraylı yöneticiler beni aramıştı, transfer öyle oluştu. Arda ile dostluğumuz arkadaşlığımız devam ediyor, ölene kadar da devam edecek.

BEŞİKTAŞ TURU GEÇECEKTİR
Kesinlikle Beşiktaş'ın tur şansı fazla. Maçtan önce 2-1'lik mağlubiyeti kabul edebilirdim ama o futbolu görünce çok üzüldüm. Taraftar desteğiyle Beşiktaş'ımız turu geçecektir.

Unutamadığım gol Liverpoool maçında attığım gol. O maça çıktığımda duygu doluydum. Maça çıkarken o dönem ülkemizle ilgili üzücü olaylar olmuştu. Gol attıktan sonra ne yapacağımı bilemedim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!