Serdal Adalı'dan flaş açıklamalar! İkramiye artışı, yeni projeler ve tribün yenileme...

Güncelleme Tarihi:

Serdal Adalıdan flaş açıklamalar İkramiye artışı, yeni projeler ve tribün yenileme...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2022 13:40

Atçılık ve yarışçılıkla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, yarış ikramiyelerine yüzde 20 zam yaptıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı; atçılık ve yarışçılıkla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Adalı, çok güzel bir Gazi Koşusu'nu geride bıraktıklarını ifade etti.

Tüm dünyada yaşanan ekonomik sıkıntıların her sektöre yansıdığını ifade eden Adalı, 1 Ağustos’tan itibaren yarış ikramiyelerine yüzde 20 artış yapılacağını ifade etti.

Adalı, TJK TV'de yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

BAYRAM HAVASI HEP SÜRECEK
- Çok güzel bir Gazi Koşusu'nu geride bıraktık. Bundan sonraki dönemlerde de Gazi Koşusu'nu büyük bir coşkuyla bayram havasıyla kutlamaya devam edeceğiz.
- Bizim ilk hedefimiz atlarımızı nasıl koştururuz, atçılarımızı nasıl ayakta tutarız. Atlar koştukça herşey olur.

 ATÇILIKÇA ÇARKLAR HEP DÖNMEK ZORUNDA
- 1 Ağustos'tan itibaren yarış ikramiyelerine yüzde 20 artış yapacağız. Temmuz ayının başında yüzde 40-45'lik bir artış yapmayı planlıyorduk. Ekonomik zorluklar nedeniyle bu oran her geçen gün biraz daha eridi.
- Atçılıkta çarklar dönmek zorunda. Bunun için de karşılanması mecburi olan işletme giderlerindeki yüksek zamlar nedeniyle ikramiyelere ilk olarak yüzde 20'lik bir artış yapacağız. Yılın kalan bölümlerinde de bu artışa ilaveler yapmak istiyoruz. Bunun için de çalışıyoruz.

Haberin Devamı

VELİEFENDİ İÇİN YENİLENME ŞART OLDU
- Veliefendi Hipodromu'nun tribünlerini yenilemek için çalışmalarımız var. Ülkemizdeki statlar yenilendikçe, seyirci profili de yenilendi, değişti. Burada da bazı yenilikler düşünüyoruz.
Veliefendi için tribün yenilemesi artık şart oldu.
- Enternasyonal Yarışlar var önümüzde. Eylül ayının ilk hafta sonu gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımız sürüyor. Avrupa'dan atlar gelebilir.
- Karacabey'e İdman Merkezi yaptık. Başka idman merkezi projelerimiz de var. Aygır alımlarımız, idman merkezleri ve eğitim çalışmalarımız sürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!