Şener Özbayraklı kimdir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Şener Özbayraklı kimdir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2018 14:22

Bir dönem podyumların en aranılan modellerinden biri olan Gizem Özdilli, Instagram hesabından Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Gözlerin çevrildiği Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı'dan ise henüz bir açıklama gelmedi. Peki, Şener Özbayraklı kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Aslen Artvinli olan Şener Özbayraklı, 23 Ocak 1990 tarihinde biyoloji öğretmeni bir baba ve ev hanımı bir annenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi.
Millî futbolcu olmasından dolayı kazandığı hakla Aksaray Üniversitesi BESYO'da beden eğitimi öğretmenliğine kaydını yaptırsa da okula devam edemedi. Uzun süre ailesinden uzakta yaşayan Şener'in babası emekli olduktan sonra ailesi ile Bursa'ya yerleşti. Bütün akrabaları Bursa'da yaşayan Şener Özbayraklı, 2013 yılının başlarında da bu şehrin takımı Bursaspor'a transfer oldu ve o da tekrar ailesiyle yaşamaya başladı. Üç çocuktan en küçüğü olan Şener Özbayraklı, futbolda idolünün Dani Alves olduğunu açıklamıştı. Ayrıca boş zamanlarında masa tenisi sporu ile ilgilendiğini söylemişti. Keçiörengücü'ndeki performansıyla dikkat çeken Şener Özbayraklı, 2010-11 sezonu öncesinde ise Ankara'nın bir diğer ekibi Bugsaşspor'a transfer oldu.

Haberin Devamı

2009-10 sezonu öncesinde bedelsiz olarak Keçiörengücü'ne transfer olan Şener, ilk maçına 30 Ağustos 2009 tarihinde Ankara Demirspor karşısında çıktı. Sezon boyunca 3. Lig Klasman'da 29 maça çıkan Şener, takımıyla playofflara kalma hakkı kazandı ve tüm playoff maçlarında forma giydi.

Keçiörengücü'ndeki performansıyla dikkat çeken Şener Özbayraklı, 2010-11 sezonu öncesinde ise Ankara'nın bir diğer ekibi Bugsaşspor'a transfer oldu. Bu takımla ilk maçına 29 Ağustos günü Adıyamanspor karşısında çıktı. Sezon boyuncu takımıyla 30 maça çıkan Şener, sezon sonunda ise Spor Toto 2. Lig Play Off'una katılma hakkı kazandı. "90" numaralı formasıyla Zeki Önder Özen'in değişilmezi olan Şener, play-off'lar'da da takımında forma giydi. 21 Aralık 2011'de ise kariyerindeki ilk Türkiye Kupası maçına Tavşanlı Linyitspor karşısında çıktı.

2012-13 sezonunda ise sezon başında Süper Lig'den başta Bursaspor olmak üzere başka bir sürü lig ve 1.Lig ekibinin Şener'i istemesi nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini belirttiği için kadro dışı kaldı. Daha sonra ise yönetimle konuştu ve tekrar kadroya alındı.

2013-14 sezon başında Fatih Terim'in isteğiyle transfer teklifi yapılan Şener kulübünde kaldı. Trabzonspor'da bu oyuncuya teklif yaptı ancak kulübü reddetti. Şener o sezon ilk maçına 1 Ağustos 2013'te FK Vojvodina karşısında çıktı ve bu maç onun kariyerindeki ilk Avrupa maçı oldu. Özbayraklı, ilk kez Nisan 2008'de Abdullah Ercan tarafından Umut Sözen, Furkan Özçal, Serdar Aziz, Emirhan Ergün ve Şahin Aygüneş gibi oyuncuların bulunduğu U-18 millî takıma çağırıldı. İlk maçına ise Rusya karşısında 8 Nisan'da çıktı

BAKMADAN GEÇME!