SANGAL ESPORTS ZOWIE eXTREMESLAND CS:GO Festivali 2020 – Orta Doğu Şampiyonasına Davet Edildi

Güncelleme Tarihi:

SANGAL ESPORTS ZOWIE eXTREMESLAND CS:GO Festivali 2020 – Orta Doğu Şampiyonasına Davet Edildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2021 12:18

eXTREMESLAND Asya ZOWIE eXTREMESLAND CS:GO Festivali – Orta Doğu Şampiyonasını duyuruldu.

Haberin Devamı

Bu duyuru ile birlikte bu yıl bölgede daha önceki turnuvalarda gösterdikleri başarılar ile isimlerinden söz ettiren 4 takıma ayrıca playofflar için davet gönderildi. Davet alan takımlar arasında ülkemiz adına SANGAL ESPORTS yer alıyor. Turnuvaya dahil olup playofflarda mücadele edecek diğer profesyonel takımlar şu şekilde; Yalla Esports, Nasr Esports ve For Glory Esports. 

Orta Doğu bölgesi ülkeleri için 5 Şubat’ta başlayacak maçlar ile turnuvaya dahil olan takımlar turnuvanın tekli eleme formatlı açık elemelerine katılabilecekler. Açık elemelerden çıkacak en iyi 4 takım, playoff turunda davetli olan 4 takımın da katılımı ile $1000’lık ödül ve Orta Doğu Şampiyonluğu için mücadele edecek. 

Zowie markasının espor yetkilileri konu ile ilgili “Orta Doğu bölgesinde çok sayıda CS:GO takipçisi bulunuyor. Bu nedenle CS:GO’ya gönül veren bu takımlara ve oyunculara böyle bir turnuvada oynayıp kendini gösterebilme fırsatı sunabildiğimiz için çok mutluyuz.” olarak görüşlerini belirttiler.  Tüm Asya’da gerçekleşecek bu etkinliğin Orta Doğu Şampiyonasında birinci takım $1.000, ikinci takım ise $500’lık ödülün sahibi olacak. 

Haberin Devamı

Herkesin katılımına açık ve ücretsiz olan bu turnuvaya takımınız ile katılmak isterseniz FACEIT aracılığı ile turnuvaya kayıt yaptırabilirsiniz. Turnuva son katılım tarihi 31 Ocak 2021.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!