Güncelleme Tarihi:
Trendyol Süper Lig’in 34. Haftasında Avrupa kupaları sıralamasını yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynandı. Samsunspor, Eyüpspor’u ağırladı.
Mücadele, ev sahibi Samsunspor’un 3-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı.
Samsunspor’un golleri 4’, 61’ Dimata, 90+4 Mouandilmadji’den geldi.
EYÜPSPOR PENALTI KAÇIRDI
Maçın 74. Dakikasında Eyüpspor’da Mame Thiam, penaltı vuruşundan yararlanamadı.
Bu sonuçla Samsunspor 57 puanla 3. Sıradaki yerini korudu. Eyüpspor ise 50 puanla 6. Sırada yer aldı ve 52 puanlı, 4. Sıradaki Beşiktaş’ın (Fenerbahçe maçı öncesi) gerisinde kaldı.
Samsunspor gelecek hafta Sivasspor’u ağırlayacak. Eyüpspor ise Kasımpaşa’yı ağırlayacak.
SON DÜDÜKLE BERABER ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİ
Maçın bitiş düdüğü ile beraber Samsun'da hoparlörden Şampiyonlar Ligi müziği çalındı.
MAÇTAN NOTLAR (1. YARI)
4. dakikada Samsunspor 1-0 öne geçti. Kırmızı-beyazlı takımın sağ taraftan kazandığı korner atışını Zeki Yavru kullandı. Bu futbolcunun ortasında ceza sahasında iyi yükselen Dimata, kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi.
6. dakikada ani gelişen ev sahibi takımın atağında ceza sahası içinde topla buluşan Emre Kılınç'ın şutunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
18. dakikada ikas Eyüpspor'un sağ çaprazdan atağında çalımlarla ceza sahası içine giren Ampem'in yerden şutunda, top yandan auta gitti.
Reeder Samsunspor, maçın ilk yarısı 1-0 önde bitirdi.
İKİNCİ YARI BİRAZDAN...